in shape afslankstudio

Gewichtsconsulente Veldhoven

Gewichtsconsulent in Veldhoven

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent in Veldhoven? In Shape Afslankstudio biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van gewichtsconsulente Virginia van der Made volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Virginia is eigenaresse van In Shape Afslankstudio Meerhoven en werkt met verschillende voedingsprogramma’s. “Mijn uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Ik wil je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.”

personal trainer in veldhoven

Afvallen in Veldhoven

“Ik werk bewust met verschillende voedingsprogramma’s omdat ieder mens nu eenmaal anders is. Zo heb ik voor ieder wat wils, van normaal eten tot maaltijdvervangers.

Met Slinc. blijf je heel normaal eten, 6 eetmomenten per dag, maar val je toch 1kg per week af. En als iets motiveert, is het snel en zichtbaar resultaat. Tegelijk kun je ook gewoon met je gezin blijven mee eten, wat wel zo makkelijk is. Naast Slinc. werk ik ook met het proteïnedieet SLIMdiet. Wil je liever alleen je voeding aanpassen, dan kan dat met mijn voedingsbegeleiding programma Get in Shape. Ik stel dan een dieet op helemaal afgestemd op jouw wensen.”

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape in Meerhoven combineert voeding met beweging. Virginia: “Onze bewegingsmethodes zorgen er juist voor dat je als vrouw afvalt op je probleemzones. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in de warmte- en vacuümcabine zorgen ervoor dat je juist afvalt waar je als vrouw wil afvallen: de buik, billen en benen. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel.”

Virginia is jouw gewichtsconsulente in Veldhoven

Nadat Virginia zelf veel was afgevallen met SLIMdiet en Slinc. wilde ze niets liever dan dit gevoel delen met andere vrouwen. “Ik ben ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! En met In Shape Afslankstudio bied ik vrouwen de ideale combinatie van beweging, voeding en begeleiding. Ik begeleid nu als gewichstconsulente voor Veldhoven vrouwen naar hun ideale gewicht. En dat is fantastisch!”

Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

personal training in veldhoven

In Shape Afslankstudio in Meerhoven

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar personal training in Veldhoven. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend. In Shape begeleidt al 13 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. In 2018 is In Shape uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omstreken. En nu met de vestiging in Meerhoven, kunnen ook vrouwen uit Veldhoven terecht bij In Shape. Virginia is jouw gewichtsconsulent in Veldhoven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief