in shape afslank studio

Korting! € 46,-

Start nu met korting! ♥

In Shape Afslankstudio is een studio speciaal voor vrouwen die willen werken aan een gezondere leefstijl. Met sport, voeding en coaching bieden wij alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

En wij helpen jou graag goed op weg. Je ontvangt nu een korting van 2 gratis lessen bij In Shape Afslankstudio. Dat is een korting van € 46,- Maak nu jouw start naar een gezonde levensstijl. Plan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek:

CONTACT >>>

Actie! €46,- korting

Start nu en profiteer van 2 gratis lessen!

★ Minimale afname van 14 lessen
★ De korting is berekend op basis van de hoogste lesprijs
★ Niet geldig icm met andere acties of halfjaarabonnementen
★ Geldig van 18 september t/m 2 oktober

Gratis intake

Wil je eerst meer informatie? Dat kan. Maak gerust een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse.

Een intake gesprek bij In Shape Afslankstudio is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak in een van onze 5 studio’s, je bent van harte welkom.

JA, IK MELD ME AAN >>>

Maak kennis met In Shape Afslankstudio

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezondere leefstijl met beweging, voeding en begeleidingHet team van onze leefstijlcoaches in Eindhoven, Rosmalen, Veldhoven en Helmond voor je klaar om jou te helpen als jij als vrouw graag wil werken aan je conditie, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud wat je doelstelling ook is.

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines verbetert niet alleen je conditie, maar je pakt als vrouw ook meteen je probleemzones aan. Deze bewegingsmethodes maakt plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite. Tijdens een gratis intake gesprek bepalen we samen met jou welk programma het beste bij jou past. Bevalt het sporten in de warmtecabine of vacuümcabine jou? Dan ontvang je nu 2 gratis lessen twv € 46,- op je programma als je besluit te starten.

JA! IK WIL EEN INTAKE GESPREK >>>

Sporten Veldhoven

Wij zijn jouw stok achter de deur

Onder persoonlijke begeleiding van een leefstijlcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. Als je graag wat kilo’s kwijt wil, dan kun je een dieet volgen. Ons uitgangspunt hierbij is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. We houden daarbij ook rekening met wat voor jou past in je werk en gezin.

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Maar voor een gezonde leefstijl is beweging net zo belangrijk. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgt voor een juiste aanpak. Je conditie gaat omhoog en je valt plaatselijk meer af op probleemzones.

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen in Veldhoven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief