nieuws

In Shape Afslankstudio bestaat 14 jaar


Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 08 september 2020 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding.

Rachel: “Al 14 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. En dat doe ik nog steeds met veel passie en enthousiasme. Ik vind het heerlijk om onderdeel te mogen zijn in het traject naar een fitter en gezonder gewicht en leefstijl. Je ziet vrouwen groeien in zelfvertrouwen. Dat is zo mooi om te zien! En daar heb ik aan bijgedragen. Dat maakt mijn werk heel dankbaar.

Mijn passie voor dit vak is ontstaan uit mijn eigen ervaring met afvallen. Ik was zelf met Slinc. 15kg afgevallen (inmiddels 19kg) en ik voelde me bevrijd van eten. Toen dacht ik: dit moeten meer vrouwen weten.”

Afslankcoach Rachel voor en na foto

Afslankcoach Rachel Hulshof, voor en na -19kg

Het succes van In Shape houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

In Shape heeft 3 studio’s in Eindhoven (Blixembosch, Centrum en Meerhoven dat tegen Veldhoven aan ligt) in Helmond (Brandevoort) en Rosmalen (Centrum). “De studio’s zijn bewust kleinschalig en er hangt een prettige huiselijke sfeer. Ik wil dat vrouwen zich op hun gemak voelen. Ik vind het belangrijk dat je met plezier naar In Shape komt. En dat er alle aandacht is voor vragen, inspiratie en motivatie en ook gewoon voor een gezellig praatje. En lachen, wij houden van lachen haha”

Wil jij ook graag afvallen met beweging, voeding & begeleiding? Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze 5 afslankstudio’s. De koffie staat klaar ;-))

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief