nieuws

Afslankcoach Rachel zelf aan het Slinc.en


Geplaatst op 25 september 2018 in categorie nieuws

Afslank- en voedingscoach Rachel van In Shape in Blixembosch is zelf ook met Slinc gestart. En wij zijn benieuwd hoe haar eerste week ging. Rachel: “Wat was ik het vergeten; het fantastische gevoel dat Slinc. je geeft. Mijn energie schiet met de dag omhoog. Ik slaap goed en ‘s ochtends sta ik fris en fruitig naast mijn bed ‘s, klaar voor de dag. Een heerlijk ‘Kom maar op’-gevoel overheerst mijn dag. Ik heb geen (vervelend) honger gevoel, dus de dagen voelen niet als straf of een slopend dieet.

In eerdere Slinc. pogingen was mijn kennis over voeding ook meteen mijn valkuil: ik boog de regels teveel, want een beetje dit of dat extra kan wel… Maar Slinc is perfect uitgebalanceerd. En als je het exact volgt zoals Slinc voorschrijft, dan ervaar je alles in het maximale. Meer energie, geen honger en ja… een eerste mega spectaculaire gewichtsafname van -3kg!! En dat werkt natuurlijk enorm motiverend! Maar ik ben me ervan bewust dat dit een uitzonderlijk hoog resultaat is voor een eerste week. Het was ook voornamelijk alleen vocht. Dus week 2 is minstens zo belangrijk. Vooral volhouden dus.”

Maar hoe kan dat je bent aangekomen?

Rachel licht toe: “Het is mis gegaan in de basis. Ik heb op een moment de Griekse yoghurt van 10% (her)ontdekt. Superlekker, het is net slagroom zo romig. Maar ja, de Griekse yoghurt zat voortaan in mijn dagelijks gebruik. Dat is zo’n 40 tot 60 gram verzadigde vetten per dag ten opzichte van 7 tot 10 gram vet die ik normaal van halfvolle kwark of volle yoghurt binnen kreeg. Als verder alles hetzelfde blijft, weekenden, sporten, beweging.. dan kom je einde van de streep dus aan. En ik dus ook. En die Griekse kilo’s wil ik er weer even vanaf. Dus ik ben aan het Slincen.

Wat is Slinc.?

Met Slinc. blijf je normaal eten, producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Slinc. zorgt voor een hoge stofwisseling en daarmee dus ook een hoge vetverbranding. Je kunt normaal blijven eten en tóch heb je snel, zichtbaar resultaat.

Er is een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt.

Wil je meer weten?

Ben jij ook geïnteresseerd in Slinc. en wil je graag meer weten? Maak gerust een afspraak in een van onze studio’s voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom.Reageer op dit bericht

Lees ook

Crosstrainer

Geplaatst op 18 oktober 2022 in categorie nieuws

Nieuw! Vacuüm crosstrainer In Shape Afslankstudio

De training op de crosstrainer (Ellipter) is niet anders dan die je kent op de sportschool. Je traint spieren in je core (buik en onderrug) billen en benen. Maar het grote verschil is dat je diezelfde training uitvoert in een vacuümcabine mét infrarood. Met deze vacuüm crosstrainer met infrarood bereik je sneller je doel als je wilt afvallen. Je valt meer af op buik, billen en benen. Dat wil jij toch ook?

Crosstrainer met infrarood

Wat doet die infrarood precies? Een sessie van een half uur in infrarood zorgt dat je tot 5 keer meer calorieën verbruikt dan normaal, zodat je sneller en makkelijker gewicht en omvang verliest. Dus 5x zo effectief als een normale trainingssessie.

Voordelen van infraroodtraining:

  • bevordert de vetverbranding en lymfestroom
  • stimuleert de aanmaak van collageen
  • Infrarood werkt ontgiftend
  • De infraroodstraling wordt als plezierig en heilzaam ervaren
  • Je hebt nauwelijks spierpijn

Infrarood draagt bij aan omvang- en cellulite vermindering, een mooiere en jongere huid en een gezonder lichaam. Tegelijk zorgt het vacuüm voor een hogere vetverbranding. Je bereikt sneller je resultaat in kilo’s en dat zien we terug op de weegschaal.

Vacuum sporten crosstrainer

Vacuümtraining

Vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding, wat een voorwaarde is om vet te kunnen verbranden. Een vrouw heeft een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is ook de reden waarom wij als vrouwen vaak koude voeten hebben. Maar ook de reden waarom we juist probleemzones hebben. De doorbloeding is daar slechter, dus ook meer vetopslag.

Het vacuüm in de crosstrainer zorgt juist voor doorbloeding naar de buitenste huidlaag waar vet zit opgeslagen. Een hogere doorbloeding activeert de vetverbranding en maakt cellulitishuid gladder en strakker.

Vanwege de stimulatie van doorbloeding is deze training ook heel geschikt als je last hebt van rusteloze benen of een vorm van reuma!

Sporten vacuüm crosstrainer mét infrarood

In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met sporten in vacuüm- en infrarood cabines. Deze combinatie van infrarood en vacuümtraining brengt dus alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. Deze crosstrainer is een killer als het gaat om het aanpakken van cellulite op buik, benen en billen. Je krijgt er een strakkere huid van, je verbrandt er extra calorieën mee en werkt aan je algehele conditie. En je hebt waarschijnlijk nooit meer koude voeten😉

De Vacuüm crosstrainer mét infrarood kun je uitproberen bij In Shape Afslankstudio Helmond of In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Vind je de crosstrainer te intensief? We hebben ook vacuümtrainingen op de loopband of fiets. Voor alle vacuüm- of infraroodtrainingen kun je een afspraak maken bij een van onze 5 studio’s.

Gezonde recepten

Geplaatst op 20 september 2022 in categorie nieuws

Deze Tostada met kip en avocado is slechts een van de 200 gratis gezonde recepten voor afvallen met Slinc. Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Omdat je elke 2 tot 2,5 uur eet heb je geen honger. Je houdt dit dieet dus ook heel makkelijk vol.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 02 september 2022 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 16 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief