nieuws

Afslankcoach Rachel zelf aan het Slinc.en


Geplaatst op 25 september 2018 in categorie nieuws

Afslank- en voedingscoach Rachel van In Shape in Blixembosch is zelf ook met Slinc gestart. En wij zijn benieuwd hoe haar eerste week ging. Rachel: “Wat was ik het vergeten; het fantastische gevoel dat Slinc. je geeft. Mijn energie schiet met de dag omhoog. Ik slaap goed en ‘s ochtends sta ik fris en fruitig naast mijn bed ‘s, klaar voor de dag. Een heerlijk ‘Kom maar op’-gevoel overheerst mijn dag. Ik heb geen (vervelend) honger gevoel, dus de dagen voelen niet als straf of een slopend dieet.

In eerdere Slinc. pogingen was mijn kennis over voeding ook meteen mijn valkuil: ik boog de regels teveel, want een beetje dit of dat extra kan wel… Maar Slinc is perfect uitgebalanceerd. En als je het exact volgt zoals Slinc voorschrijft, dan ervaar je alles in het maximale. Meer energie, geen honger en ja… een eerste mega spectaculaire gewichtsafname van -3kg!! En dat werkt natuurlijk enorm motiverend! Maar ik ben me ervan bewust dat dit een uitzonderlijk hoog resultaat is voor een eerste week. Het was ook voornamelijk alleen vocht. Dus week 2 is minstens zo belangrijk. Vooral volhouden dus.”

Maar hoe kan dat je bent aangekomen?

Rachel licht toe: “Het is mis gegaan in de basis. Ik heb op een moment de Griekse yoghurt van 10% (her)ontdekt. Superlekker, het is net slagroom zo romig. Maar ja, de Griekse yoghurt zat voortaan in mijn dagelijks gebruik. Dat is zo’n 40 tot 60 gram verzadigde vetten per dag ten opzichte van 7 tot 10 gram vet die ik normaal van halfvolle kwark of volle yoghurt binnen kreeg. Als verder alles hetzelfde blijft, weekenden, sporten, beweging.. dan kom je einde van de streep dus aan. En ik dus ook. En die Griekse kilo’s wil ik er weer even vanaf. Dus ik ben aan het Slincen.

Wat is Slinc.?

Met Slinc. blijf je normaal eten, producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Slinc. zorgt voor een hoge stofwisseling en daarmee dus ook een hoge vetverbranding. Je kunt normaal blijven eten en tóch heb je snel, zichtbaar resultaat.

Er is een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt.

Wil je meer weten?

Ben jij ook geïnteresseerd in Slinc. en wil je graag meer weten? Maak gerust een afspraak in een van onze studio’s voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio in 1 minuut video

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie nieuws

Wil jij graag afvallen?

In Shape Afslankstudio helpt jou met beweging, voeding en begeleiding. Met alles onder 1 dak zijn onze voedingsconsulenten jouw stok achter de deur om die kilo’s kwijt te raken. In Shape Afslankstudio heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is afgestemd speciaal op de vrouw. Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en Helmond is er altijd een studio bij jou in de buurt.

  • Normaal eten, snel afvallen met Slinc.
  • Plaatselijk afvallen in de Powerfit of Vacushaper
  • Kleinschalig zodat wij alle aandacht hebben voor jou
  • Gemoedelijke studio en laagdrempelig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ook ’s avonds geopend en op zaterdag
  • Gratis intake!
Sporten in warmtecabine

Geplaatst op 19 oktober 2021 in categorie nieuws

Sporten in de warmtecabine is bij In Shape Afslankstudio een onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding & begeleiding. Waarom is sporten in warmte zo goed voor je?

Je zit sneller in vetverbranding, dus in 30 minuten ben je klaar
★ Het heeft een reinigende werking; afvalstoffen verlaten het lichaam door de warmte
★ Geen spierpijn, omdat de infrarood diep doordringt op de spieren en ze verwarmt
★ Het stimuleert de vetverbranding. Het lichaam moet harder werken in de warmte, dus sneller resultaat
De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding
★ Liggend sporten in de warmte werkt ontspannend en je hebt ook minder kans op blessures
Je doet het niet alleen, wij zitten erbij en letten op je houding én motiveren je om die laatste 3,2,1… oefeningen te doen

En met dit herfstweer is het ook heerlijk warm in onze cabines. Lees meer over de Powerfit warmtecabines >>>

Warmtecabine sporten

Sporten onder begeleiding

In de warmtecabine doe je liggend grondoefeningen. De oefeningen zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje. Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen.

Sporten in warmtecabine is bij In Shape onderdeel van een totaalprogramma van sport, voeding en begeleiding. Alles onder 1 dak voor een optimaal resultaat in afvallen. Dat wil jij toch ook? Oh, and woman only ♀ That’s right. Onze studio is alleen voor vrouwen en kent een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een intake is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak bij een studio bij jou in de buurt.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 14 september 2021 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 15 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief