nieuws

Afvallen in het Centrum van Eindhoven


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Anja van Dinter is jouw afslank- en voedingscoach in het Centrum van Eindhoven. Ze is zelf al jaren onderneemster is in de beautybranche raakte geïnfecteerd door het enthousiasme bij In Shape.

Anja: “Ik heb zelf al jaren een beautysalon en de laatste jaren begon ik me steeds me te richten op de beauty van binnenuit: voeding. Want jezelf van de buitenkant mooi maken, dat begint vanbinnen. Je bent namelijk letterlijk wat je eet; hoe voedzamer je eet, hoe mooier en stralender je huid is!

Ik ben zelf in mijn salon vrouwen gaan begeleiden in voeding en afvallen en daar is mijn interesse alleen maar meer gegroeid. Toen ik in 2015 een vacature bij In Shape Afslankstudio in Blixembosch zag, wist ik meteen: dit is mijn baan! En tja, toen was ik gewoon niet meer te stoppen. In Shape maakt het cirkeltje rond, want alles klopte van voor tot achter. De juiste voedingsprogramma’s, de deskundigheid en vooral de persoonlijkheid naar de klant als individu. En toen wist ik, dit is wat ik wil doen, dit is wat ik moet doen.”

Anja opende in januari 2016 haar studio in het centrum van Eindhoven aan de Engelsbergenstraat 8 (stadsdeel Strijp). Wil jij graag onder haar begeleiding afvallen? Vraag hier direct een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief