nieuws

Al 12,5 jaar afvallen voor vrouwen


Geplaatst op 24 maart 2019 in categorie nieuws

In Shape Afslankstudio viert deze maand haar 12,5 jarig jubileum. In september 2006 opende Rachel Hulshof haar studio aan de Ouverture 87 in Eindhoven. ‘Ik was zelf met Slinc. 15kg afgevallen en toen dacht ik: dit moeten meer vrouwen weten.’ En dat In Shape in Blixembosch een succes was, bleek niet alleen aan de resultaten in gewicht. In januari 2016, nu alweer 3 jaar geleden, opende er 2 nieuwe vestigingen van In Shape in Meerhoven en in het Centrum van Eindhoven. En het houdt niet op: 6 mei opent de 4de studio van In Shape in Brandevoort (Helmond).

Waar het ooit begon

Rachel: ‘Mijn passie voor dit vak is ontstaan uit mijn eigen ervaring met afvallen. Ik had me nog nooit zo goed gevoeld. Met Slinc. blijf je heel normaal eten, maar val je toch gemiddeld 1kg per week af. En snel, zichtbaar resultaat werkt heel motiverend. Maar afvallen is niet alleen voeding, maar ook beweging. Ik wilde die 2 dingen daarom samenbrengen. Dus zo is In Shape ontstaan. En de begeleiding doe ik na 12,5 jaar nog steeds vol enthousiasme, passie en een dosis vakkennis.’

In Shape Blixembosch Rachel Hulshof

In Shape is een studio voor afvallen en figuurcorrectie speciaal voor alleen vrouwen. Voor de vrouw die van haar lovehandels af wil tot vrouwen met (zwaar) overgewicht. In Shape heeft voor iedere vrouw de juiste aanpak. Met de combinatie van beweging, voeding en begeleiding biedt In Shape alles onder één dak.

Na 10 jaar succes in Blixembosch groeit In Shape uit haar jasje. Om meer vrouwen van dienst te kunnen zijn, opende In Shape Afslankstudio nog 2 studio’s in Eindhoven. En in mei 2019 opent er nog een 4de studio in Brandevoort (Helmond).

En als kers op de kaart is In Shape in 2017 is In Shape uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omgeving.

In Shape Meerhoven

Virginia van der Made, het jongere zusje van Rachel opende haar studio in Meerhoven (tegen Veldhoven aan). “Ik heb als zusje natuurlijk van dichtbij het enthousiasme van Rachel meegemaakt. Ik voelde echter de passie zelf pas echt, toen ik begin dit jaar enorm veel ben afgevallen met het programma SLIMdiet en aansluitend Slinc. Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld! Ik begreep direct waar Rachel het al die tijd over had; ‘dit gevoel wil ik delen, dit moeten meer vrouwen weten!’

Afvallen in Veldhoven Meerhoven

Omdat ik zelf zwaarder ben geweest, kan ik net als Rachel uit eigen ervaring spreken. Van eetbuien tot alle valkuilen en verleidingen: been there, done that. Als je dan ziet waar ik nu sta… En hoe mijn relatie tot eten veranderd is! Zo extreem als ik was, zoveel rust in eten heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! Dit is echt een cadeau aan jezelf dat je niet mag missen.” 

In Shape Centrum

Ook Anja van Dinter die zelf al jaren onderneemster is in de beautybranche raakte geïnfecteerd door het enthousiasme bij In Shape. “Ik heb zelf al jaren een beautysalon en de laatste jaren begon ik me steeds me te richten op de beauty van binnenuit: voeding.” Want jezelf van de buitenkant mooi maken, dat begint vanbinnen. Je bent namelijk letterlijk wat je eet; hoe voedzamer je eet, hoe mooier en stralender je huid is!

In Shape Centrum Anja

Ik ben zelf in mijn studio vrouwen gaan begeleiden in voeding en afvallen en daar is mijn interesse alleen maar meer gegroeid. Toen ik een vacature bij In Shape Afslankstudio zag, wist ik meteen: dit is mijn baan! En tja, toen was ik gewoon niet meer te stoppen. In Shape maakt het cirkeltje rond, want alles klopte van voor tot achter. De juiste voedingsprogramma’s, de deskundigheid en vooral de persoonlijkheid naar de klant als individu. En toen wist ik, dit is wat ik wil doen, dit is wat ik moet doen. En dan ben ik ook nog eens opgeleid door de beste in haar vak!

In Shape Brandevoort

Barbara is 4 jaar werkzaam geweest in het team van In Shape Blixembosch en opent op 6 mei In Shape Brandevoort. “Na mijn tweede zwangerschap ben ik zelf afgevallen bij In Shape. Het was mijn eerste kennismaking met de Powerfit en Slinc. En voor mij voelde het vanaf dat moment als mijn roeping: dit wil ik! Ik heb 4 jaar lang bij In Shape Blixembosch gewerkt onder de vleugel van Rachel zelf. En zij heeft nu eenmaal een heel infecterende werking met haar dosis vakkennis en enthousiasme. En nu is het tijd dat ik onder haar vleugel vandaan kruip en mijn eigen vleugels uitsla. Ik heb er heel veel zin in!’

In Shape Brandevoort Helmond

Persoonlijk

Rachel: “Wij bieden een fantastisch programma, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Dus wij stemmen het programma af op de wensen en doelstellingen van de vrouw. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Afvallen doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. En dat zorgt weer voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor!

Daarnaast staat persoonlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat een vrouw zich op haar gemak voelt. Daarom is onze studio bewust klein, zodat wij persoonlijke aandacht kunnen geven.” 

Actie

In Shape bestaat 12,5 jaar en dat mag gevierd worden! Wij geven per studio, dus Blixembosch, Meerhoven en het Centrum een afslankpakket weg twv € 275,- Wil jij hier kans op maken? De actie start a.s. dinsdag 26 maart! Dus houd onze site in de gaten.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief