nieuws

Corona virus maatregelen bij In Shape


Geplaatst op 12 maart 2020 in categorie nieuws

** Corona maatregelen **

Onze 5 studio’s van In Shape Afslankstudio hebben extra maatregelen getroffen tegen het Coronavirus. Je kunt dus veilig komen sporten.

• Wat is belangrijk om te weten over sporten en het Corona virus? •

Het Corona virus kan, in tegenstelling tot een bacterie, niet leven op ‘dood’ materiaal, maar alleen op een levend organisme. Dit wil zeggen dat een virus niet blijft ‘plakken’ op bijvoorbeeld deurknoppen of onze trainingsapparaten. Het kan alleen worden overgebracht van mens tot mens.

Wij nemen de volgende extra maatregelen om te zorgen dat iedereen gezond blijft:
• Wij verzoeken klanten om bij verkoudheid en/of griepverschijnselen niet te komen sporten en zich per mail of telefoon af te melden;
• We schudden geen handen.
• We wassen regelmatig/vaak onze handen en drogen deze dan met papier. Was ook jouw handen in de keuken voordat je gaat trainen. We hebben ook hand sanitizers in de studio staan die je hiervoor kunt gebruiken;
• Hoesten en niezen graag in de elleboogholte;
• We proberen zo min mogelijk onze mond/neus/gezicht aan te raken;
• Wij maken na elk gebruik de toestellen schoon met Detol. Met nadruk daar waar de klant het toestel met de handen vast heeft.

Wil je jouw immuunsysteem verbeteren? Hier zijn wat handige extra tips:
• Neem extra vitamine C;
• Eet gezond en snoep niet. In je darmen en darmflora zit 70% van je immuunsysteem. Darmflora bestaat uit goede en slechte bacteriën. Suiker is de voedingsbodem voor slechte bacteriën om zich te vermenigvuldigen. Je immuunsysteem verlaagt hierdoor en je bent meer vatbaar om ziek te worden. Vermijd dus suiker!

We zien je graag bij jouw volgende afspraak. Heb je nog vragen of wil je wat extra tips? Dan helpen wij je graag. Stel gerust je vraag, neem contact met ons op via onze contactpaginaReageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio in 1 minuut video

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie nieuws

Wil jij graag afvallen?

In Shape Afslankstudio helpt jou met beweging, voeding en begeleiding. Met alles onder 1 dak zijn onze voedingsconsulenten jouw stok achter de deur om die kilo’s kwijt te raken. In Shape Afslankstudio heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is afgestemd speciaal op de vrouw. Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en Helmond is er altijd een studio bij jou in de buurt.

  • Normaal eten, snel afvallen met Slinc.
  • Plaatselijk afvallen in de Powerfit of Vacushaper
  • Kleinschalig zodat wij alle aandacht hebben voor jou
  • Gemoedelijke studio en laagdrempelig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ook ’s avonds geopend en op zaterdag
  • Gratis intake!
Sporten in warmtecabine

Geplaatst op 19 oktober 2021 in categorie nieuws

Sporten in de warmtecabine is bij In Shape Afslankstudio een onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding & begeleiding. Waarom is sporten in warmte zo goed voor je?

Je zit sneller in vetverbranding, dus in 30 minuten ben je klaar
★ Het heeft een reinigende werking; afvalstoffen verlaten het lichaam door de warmte
★ Geen spierpijn, omdat de infrarood diep doordringt op de spieren en ze verwarmt
★ Het stimuleert de vetverbranding. Het lichaam moet harder werken in de warmte, dus sneller resultaat
De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding
★ Liggend sporten in de warmte werkt ontspannend en je hebt ook minder kans op blessures
Je doet het niet alleen, wij zitten erbij en letten op je houding én motiveren je om die laatste 3,2,1… oefeningen te doen

En met dit herfstweer is het ook heerlijk warm in onze cabines. Lees meer over de Powerfit warmtecabines >>>

Warmtecabine sporten

Sporten onder begeleiding

In de warmtecabine doe je liggend grondoefeningen. De oefeningen zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje. Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen.

Sporten in warmtecabine is bij In Shape onderdeel van een totaalprogramma van sport, voeding en begeleiding. Alles onder 1 dak voor een optimaal resultaat in afvallen. Dat wil jij toch ook? Oh, and woman only ♀ That’s right. Onze studio is alleen voor vrouwen en kent een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een intake is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak bij een studio bij jou in de buurt.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 14 september 2021 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 15 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief