nieuws

Corona virus: Wat-als-scenario?


Geplaatst op 17 maart 2020 in categorie nieuws

We krijgen veel mails en vragen over ‘wat als In Shape wél moet sluiten?’  Wat áls Brabant of Nederland op lock down gaat en we bijvoorbeeld 3 weken binnen moet zitten?

 • Kan ik dan doorgaan met mijn dieet?
 • Hoe pak ik dat aan met mijn dieet: Slinc. of SLIMdiet?
 • Wat als mijn supplementen of producten op zijn?
 • Kan ik thuis oefeningen doen?
 • Zijn jullie nog bereikbaar voor vragen?
 • Wat gebeurt er met mijn lessen?

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn en onzekerheid. Zolang wij als bedrijf niet gesommeerd worden om te sluiten of op lock-down te gaan, blijven wij geopend. Wél met extra maatregelen en voorwaarden om de gezondheid van onze medewerkers en jullie als klant en medemens te waarborgen. Lees onze voorwaarden hier >>>

 Vooralsnog is het nieuws dat het kabinet ervoor kiest om niet op lock-down te gaan.

_________________________

17 maart 2020 – NOS nieuws

Het kabinet kiest er niet voor om het land op slot te doen om het Corona virus te bestrijden. Dat geeft geen zekerheid en zoiets zou een jaar of langer duren, zei premier Rutte in zijn toespreek.

De regering kiest ervoor om het virus maximaal te controleren en de piek in de verspreiding te controleren en de piek in de verspreiding af te vlakken. Daardoor ontstaat groepsimmuniteit.

____________________________

Zodra we als In Shape Afslankstudio gesommeerd worden om te sluiten óf dat er we toch overgaan op lock down kunnen van jullie ons de volgende stappen verwachten.

 • De lessen die niet kunnen doorgaan, worden als inhaalles genoteerd en kun je na de periode van sluiting inhalen. Heb je al lessen ingepland staan na de periode van sluiting? Die blijven uiteraard gewoon staan. We plakken de inhaallessen dan achter de allerlaatste ingeplande les aan. 
 • Wij stellen een advies op hoe je je dieet kunt vervolgen.
 • Stop je tijdelijk liever even met je dieet? Je ontvangt hiervoor een voedingsschema hoe je op gewicht kunt blijven.
 • Zodra we weten dat we moeten sluiten, ben je nog in de gelegenheid om Slinc. of SLIMdiet aan te kopen zodat je nog een periode voorruit kunt. Hoe lang we deze service kunnen aanbieden, is uiteraard afhankelijk van de termijn die de regering stelt. Wil je dit voor zijn, neem dan op tijd je Slinc. of SLIMdiet mee.  
 • We adviseren in gratis youtube kanalen voor thuis sport beoefenen.
 • We bekijken de mogelijkheid om online sessies te geven voor thuis sporttrainingen die je live mee kunt doen.  
 • Wij blijven online bereikbaar voor vragen en advies.

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Neem contact op >>>

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio in 1 minuut video

Geplaatst op 18 januari 2022 in categorie nieuws

Wil jij graag afvallen?

In Shape Afslankstudio helpt jou met beweging, voeding en begeleiding. Met alles onder 1 dak zijn onze voedingsconsulenten jouw stok achter de deur om die kilo’s kwijt te raken. In Shape Afslankstudio heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is afgestemd speciaal op de vrouw. Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en Helmond is er altijd een studio bij jou in de buurt.

 • Normaal eten, snel afvallen met Slinc.
 • Plaatselijk afvallen in de Powerfit of Vacushaper
 • Kleinschalig zodat wij alle aandacht hebben voor jou
 • Gemoedelijke studio en laagdrempelig
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Ook ’s avonds geopend en op zaterdag
 • Gratis intake!
Sporten in warmtecabine

Geplaatst op 08 januari 2022 in categorie nieuws

Sporten in de warmtecabine is bij In Shape Afslankstudio een onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding & begeleiding. Waarom is sporten in warmte zo goed voor je?

Je zit sneller in vetverbranding, dus in 30 minuten ben je klaar
★ Het heeft een reinigende werking; afvalstoffen verlaten het lichaam door de warmte
★ Geen spierpijn, omdat de infrarood diep doordringt op de spieren en ze verwarmt
★ Het stimuleert de vetverbranding. Het lichaam moet harder werken in de warmte, dus sneller resultaat
De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding
★ Liggend sporten in de warmte werkt ontspannend en je hebt ook minder kans op blessures
Je doet het niet alleen, wij zitten erbij en letten op je houding én motiveren je om die laatste 3,2,1… oefeningen te doen

En met dit herfstweer is het ook heerlijk warm in onze cabines. Lees meer over de Powerfit warmtecabines >>>

Warmtecabine sporten

Sporten onder begeleiding

In de warmtecabine doe je liggend grondoefeningen. De oefeningen zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje. Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen.

Sporten in warmtecabine is bij In Shape onderdeel van een totaalprogramma van sport, voeding en begeleiding. Alles onder 1 dak voor een optimaal resultaat in afvallen. Dat wil jij toch ook? Oh, and woman only ♀ That’s right. Onze studio is alleen voor vrouwen en kent een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een intake is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak bij een studio bij jou in de buurt.

Gezond eten en afvallen

Geplaatst op 02 januari 2022 in categorie nieuws

Lekker eten terwijl je afvalt

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen ♡

Deze volkoren bami met zelfgemaakte satésaus is slechts een van de 200 gratis recepten van Slinc. Je blijft dus normaal eten, geen maaltijdvervangers. Omdat je elke 2 tot 2,5 uur eet heb je geen honger. Je houdt dit dieet dus ook heel makkelijk vol.

Gezond afvallen met normaal eten

Het is belangrijk dat je voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. En zichtbaar resultaat werkt motiverend. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten.

Zes eetmomenten:

 1. Ontbijt
 2. Gezonde snack in de ochtend
 3. Lunch
 4. Tussendoortje in de middag
 5. Gezond avondeten
 6. Toetje

Afvallen met Slinc.

Begeleiding

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach van In Shape Afslankstudio. Er is een wekelijkse weging waarbij we niet alleen naar je gewicht kijken, maar ook naar je vet- en vochtmassa.  Wij geven je tips en motiveren je als het even tegenzit. Wij zijn jouw stok achter de deur.

De combinatie van Slinc. en het bewegen in de Powerfit infraroodcabine, Vacushaper of Vacumove zorgt ervoor dat je huid niet verslapt, maar strak blijft. Ook vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Gratis intake gesprek

Wil jij ook succesvol afvallen met normaal eten? Start dan nu met Slinc. in combinatie met plaatselijk afvallen en persoonlijke begeleiding bij In Shape Afslankstudio. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan in een van onze 5 studio’s in Helmond, Veldhoven, Eindhoven of Rosmalen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar ☕

Meld je aan voor onze nieuwsbrief