nieuws

Corona virus: Wat-als-scenario?


Geplaatst op 17 maart 2020 in categorie nieuws

We krijgen veel mails en vragen over ‘wat als In Shape wél moet sluiten?’  Wat áls Brabant of Nederland op lock down gaat en we bijvoorbeeld 3 weken binnen moet zitten?

 • Kan ik dan doorgaan met mijn dieet?
 • Hoe pak ik dat aan met mijn dieet: Slinc. of SLIMdiet?
 • Wat als mijn supplementen of producten op zijn?
 • Kan ik thuis oefeningen doen?
 • Zijn jullie nog bereikbaar voor vragen?
 • Wat gebeurt er met mijn lessen?

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn en onzekerheid. Zolang wij als bedrijf niet gesommeerd worden om te sluiten of op lock-down te gaan, blijven wij geopend. Wél met extra maatregelen en voorwaarden om de gezondheid van onze medewerkers en jullie als klant en medemens te waarborgen. Lees onze voorwaarden hier >>>

 Vooralsnog is het nieuws dat het kabinet ervoor kiest om niet op lock-down te gaan.

_________________________

17 maart 2020 – NOS nieuws

Het kabinet kiest er niet voor om het land op slot te doen om het Corona virus te bestrijden. Dat geeft geen zekerheid en zoiets zou een jaar of langer duren, zei premier Rutte in zijn toespreek.

De regering kiest ervoor om het virus maximaal te controleren en de piek in de verspreiding te controleren en de piek in de verspreiding af te vlakken. Daardoor ontstaat groepsimmuniteit.

____________________________

Zodra we als In Shape Afslankstudio gesommeerd worden om te sluiten óf dat er we toch overgaan op lock down kunnen van jullie ons de volgende stappen verwachten.

 • De lessen die niet kunnen doorgaan, worden als inhaalles genoteerd en kun je na de periode van sluiting inhalen. Heb je al lessen ingepland staan na de periode van sluiting? Die blijven uiteraard gewoon staan. We plakken de inhaallessen dan achter de allerlaatste ingeplande les aan. 
 • Wij stellen een advies op hoe je je dieet kunt vervolgen.
 • Stop je tijdelijk liever even met je dieet? Je ontvangt hiervoor een voedingsschema hoe je op gewicht kunt blijven.
 • Zodra we weten dat we moeten sluiten, ben je nog in de gelegenheid om Slinc. of SLIMdiet aan te kopen zodat je nog een periode voorruit kunt. Hoe lang we deze service kunnen aanbieden, is uiteraard afhankelijk van de termijn die de regering stelt. Wil je dit voor zijn, neem dan op tijd je Slinc. of SLIMdiet mee.  
 • We adviseren in gratis youtube kanalen voor thuis sport beoefenen.
 • We bekijken de mogelijkheid om online sessies te geven voor thuis sporttrainingen die je live mee kunt doen.  
 • Wij blijven online bereikbaar voor vragen en advies.

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Neem contact op >>>

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Afslankstudio in lockdown

Geplaatst op 05 mei 2021 in categorie nieuws

In Shape Afslankstudio is helaas nog steeds gesloten tot en met 18 mei 2021.

Zijn jullie wel bereikbaar?

Jazeker! Onze studio’s zijn per mail, telefonisch en ook via de whats app bereikbaar. Super makkelijk als je even snel een vraag wilt stellen. Neem contact op met:

Wanneer denken jullie open te kunnen?

Wij krijgen deze vraag vaak, maar wij weten helaas niet meer dan de informatie die wij net als jullie krijgen via de persconferentie.

Vooralsnog zijn wij nog gesloten. Zodra wij weten wanneer wij open mogen, zullen wij dit direct communiceren via onze nieuwsbrief, op de website en via de social media Instagram en Facebook.

Ik ben klant bij jullie, wanneer hoor ik iets?

Als je op 15 december 2020 bij ons klant was, zullen wij via de mail en/of telefoon contact met je opnemen zodra wij weten dat wij weer open mogen.

Inmiddels zijn wel al bijna 5 maanden gesloten, dat is een behoorlijke periode, waarin er veel kan gebeuren. We zullen met ieder van jullie afzonderlijk bespreken hoe we vervolgen. Dat kan inhouden dat je gewoon je huidig abonnement vervolgt, maar het kan ook zijn dat je huidige wensen en doelen anders zijn nu. We zullen we het abonnement daarop aanpassen.

Het bespreken van je abonnement en het eventueel aanpassen, gebeurt pas op het moment dat wij zeker zijn van een openingsdatum. Zodra wij communiceren dat we open mogen, mag je uiteraard ook zelf contact met ons opnemen.

Wat als ik al een intake wil inplannen?

Dat kan nu al, alleen met wat keuzebeperking in de momenten. Je kunt een afspraak maken voor een intake, zodat je direct van start kunt zodra we weer open kunnen.

Wil je liever nog even wachten tot er meer zekerheid is? Dat kan uiteraard. Zodra wij zicht hebben op een openingsdatum, maken wij dat direct bekend. We starten dan vóór de openingsdatum wel al met intake gesprekken. Zo kun je ook direct starten zodra we open zijn.

Ik wil nu eigenlijk als starten met begeleiding, kan dat?

Wij begrijpen heel goed dat je staat te popelen om weer te beginnen. Maar het grootste succes in afvallen, behaal je door een combinatie te maken van beweging, dieet en persoonlijke coaching. Ons advies is daarom echt om nog even te wachten.

Ben je bekend met ons programma en heb je al eens vaker Slinc. gevolgd? Informeer naar de mogelijkheden bij je eigen studio.

Waarom zijn jullie gesloten terwijl er andere afslankstudio’s wel open zijn?

Wij vallen met onze dienstverlening tussen wal en schip, dat heeft in de eerste lockdown in ons voordeel gewerkt en konden wij onder de noemer ‘gezondheid’ wel open. Maar nu zijn de omstandigheden en de versoepelingen anders dan de eerste lockdown. We worden om die reden nu anders beoordeelt en vallen nu onder de noemer ‘sport’.

Ondanks dat er landelijk een aantal afslankstudio’s wel geopend zijn, wil dat niet zeggen dat wij ook open mogen. Wij zijn hierin ook afhankelijk van de gemeente. In ons geval hebben wij ook nog eens te maken met 3 verschillende gemeenten, namelijk Eindhoven, Helmond en Rosmalen.

Waarom mogen zij dan wel open? Dat kan zijn omdat onder een paramedisch beroep zijn ingeschreven bij de KvK of omdat hun bewegingsmethodes vallen onder behandelingen in plaats van sport. Of simpelweg, omdat ze  van de gemeente wel toestemming hebben.

Krijgen jullie wel allemaal financiële steun nu jullie gesloten zijn?

Nee, helaas niet. Onze startende studio’s In Shape Rosmalen en In Shape Helmond ontvangen geen tegemoetkomingen in TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten). Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen zij buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk.

Lees het hele interview met afslankcoaches Marijke en Barbara over geen TVL voor startende ondernemers.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan nu ook heel makkelijk via what’s app.

Sport, dieet en coach

Geplaatst op 29 april 2021 in categorie nieuws

Afvallen doe je bij In Shape Afslankstudio, de béste afslankstudio

Wil je een snelle impressie van In Shape Afslankstudio? Bekijk de video. In Shape biedt alles onder 1 dak: beweging, voeding en begeleiding. Wij leren je ook hoe je goed op gewicht kunt blijven. Wij zijn er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou. Met 5 studio’s in Brabant is er altijd een studio bij jou in de buurt.

Wil jij graag afvallen? Wij helpen jou en zijn jouw stok achter de deur als afslank- en voedingscoach. Onder persoonlijke begeleiding volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak.

– Gratis parkeren op de parkeerplaats achter het pand
– Ook ‘s avonds geopend en op zaterdag
– Gemoedelijke studio en laagdrempelig
– Gratis intake!

Maak gerust een afspraak in een van onze studio’s voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief