nieuws

Get back In Shape


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

De zomervakantie zit erop! Wil jij je vakantiekilo’s aanpakken? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij een van onze 3 afslankstudio’s in Eindhoven.

Onder persoonlijke begeleiding van onze voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat geheel op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten, we hebben voor ieder wat wils. Onze bewegingsmethodes zorgen voor plaatselijk vetverbranding.

Stoor je je vooral aan je buik of juist op je benen en billen? De oefeningen in de Powerfit of de Vacumove zorgen voor een juiste aanpak. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer. In Shape Afslankstudio is gevestigd in Blixembosch, Meerhoven en in het Centrum van Eindhoven. Benieuwd? Meld je dan nu hier aan voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief