nieuws

Gratis lezing door afslankcoach Rachel Hulshof


Geplaatst op 12 mei 2015 in categorie nieuws

Gratis lezing: ‘Afvallen en aankomen: doorbreek het jojo-effect’

Op zondag 7 juni houdt voedings- en afslankcoach Rachel Hulshof en eigenaresse van In Shape Afslankstudio een lezing over voeding tijdens het PURE event in Eindhoven. Een lezing waarin Rachel het mysterie over jojo-effect uit de doeken doet: Hoe doorbreek je de negatieve vicieuze cirkel van afvallen en weer aankomen? ‘Veel mensen denken dat op gewicht blijven heel moeilijk is, maar dat is het helemaal niet. We volgen alleen de verkeerde regels, daarom komen we ook steeds weer aan. Ik geef op een simpele manier heel duidelijk inzicht in afvallen en op gewicht blijven.’

Ben jij het ook beu dat eeuwige gevecht van afvallen en aankomen? Kom dan naar mijn lezing op zondag 7 juni en laat je inspireren!

Je kunt de lezing gratis bijwonen en er is geen inschrijving nodig. Er is een lezing om 13.00 uur en 15.00 uur. En vol = vol, dus zorg dat je erbij bent.

PURE event

Het PURE event is georganiseerd door vrouwelijke ondernemers uit Eindhoven uit de beauty, wellness en fashion branch. Een event speciaal voor vrouwen, in hartje Eindhoven. Er is een fashion show, stands met sieraden, tassen, kleding en een gratis bij te wonen lezing over voeding. over afvallen en aankomen: doorbreek het jojo-effect!

Je bent van harte welkom. En de eerste 50 gasten ontvangen een leuke goodie bag!Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief