nieuws

Appel of peerfiguur?


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Heeft u juist stevige benen, zadeltassen of vetophoping op uw billen? De Vacushaper is speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Vrouwen met een peerfiguur hebben vaak (in verhouding) een slanker bovenlichaam. Heel vervelend met kleding kopen, want uw bovenmaat verschilt met uw broekmaat. Zo kunt u als shirt een maat 40 hebben, maar een broekmaat van 44.

U wilt wel graag afvallen, maar specifiek alleen op uw onderlichaam. Doorbloeding biedt hiervoor dé uitkomst. Zeker als uw bouw van vollere benen en/of billen in uw familie zit en u erfelijk belast bent met een peerfiguur. De Vacushaper zorgt juist voor doorbloeding in uw onderlichaam. U valt dus meer af op uw benen en billen. Voor vrouwen met een appelfiguur geeft de Powerfit perfecte resultaten.

Een appelfiguur kan genetisch bepaald zijn, maar kunt u ook krijgen doordat u in korte tijd veel bent aangekomen, na een zwangerschap bijvoorbeeld of tijdens de overgang. Er is veel vetophoping op de buik, maar ook op de billen en benen. Bij veel vrouwen in de overgang verdwijnt de taille. Maar die kan zeker terugkomen met de Powerfit.

De Powerfit infraroodcabine is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones. U kunt dus zelf aangeven op welke zone u de nadruk wilt hebben.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief