nieuws

Corona: help us to help you


Geplaatst op 02 april 2020 in categorie nieuws

Beste leden en volgers,

De persconferentie heeft ons hart als ondernemer en coaches enorm geraakt. Ook wij zullen onze studio nog gesloten moeten houden t/m 28 april. Ons hart huilt voor iedereen die op welke manier dan ook getroffen is door deze situatie. Zoals eerder vermeld volgen wij de richtlijnen van het RIVM en gezien wij dagelijks bezig zijn met de gezondheid van onze klanten, zullen we onze verantwoording hier wederom in nemen.

Dat betekent dat wij lange periode niet meer kunnen doen, waar we zo goed in zijn en waar we zo gelukkig van worden. Een plek bieden aan onze klanten om samen te werken aan een gezonder gewicht, een betere conditie, het bieden van een luisterend oor, jullie motiveren om de juiste keuzes te maken, kortom te werken aan de beste versie van jezelf. Maar ook simpelweg het moeten missen van de gezellige sfeer van de studio met jullie en onze collega’s. 

Daarnaast, een laatste woordje recht uit ons hart naar iedereen.

Als kleine zelfstandigen worden wij momenteel financieel hard geraakt, wij hebben jullie steun heel hard nodig. Onder het motto “Help ons gezond te blijven, wij helpen jou gezond te blijven” hebben wij daarom een aantal ‘Corona FIT’ pakketten samengesteld.

Gezond eten en een versterking van een goede immuniteit is nu extreem belangrijk. Wij kunnen jou helpen met gezond eten of zelfs afvallen als je die uitdaging nu aan durft! We ondersteunen je met consult gesprekken. Gewoon met je vertrouwde afslankcoach van In Shape Afslankstudio. Wij gaan door met voeding en lifestyle consulten zoveel als we nu kunnen. Via de telefoon, eventueel via video bellen of e-mail. 

Zo helpen jullie ons en helpen wij jou ♥ 

Misschien is dit pakket niet meteen iets voor jezelf, maar misschien ken je iemand in je omgeving die onze deskundigheid kan gebruiken? Je collega, zus, buurvrouw of vriendin. En we zijn overstag haha: we helpen in deze tijd ook mannen! Dus ken je iemand die onze hulp kan gebruiken? Wij kunnen jullie hulp nu ook hard gebruiken. 

Bekijk ons aanbod van Corona FIT >>>

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief