nieuws

In Shape bestaat 10 jaar en wij delen uit!


Geplaatst op 03 oktober 2016 in categorie nieuws

Wij vieren feest en delen uit!

 

Hoofdprijs

De hoofdprijs is een programma van 8 weken van beweging, voeding en begeleiding twv €450,- in een van onze studio’s in Blixembosch, Centrum of Meerhoven. Dit pakket omvat 16 lessen in de Powerfit of Vacushaper (naar eigen keuze) en 8 weken Slinc. onder onze persoonlijke begeleiding. Je kunt tijdens dit programma tot wel 8kg afvallen!

En hoe meer berichten je in september liked en deelt op Facebook, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs!

Hoe werkt het?

Like en deel alle berichten van In Shape Afslankstudio op facebook in de maand september. Voor elk bericht dat je liked en deelt, maak je kans op de hoofdprijs. Dus als je 15 geplaatste berichten liked en deelt, maak je 15x kans op de hoofdprijs!

We geven in september 10 prijzen weg. Dus door ook deze berichten te liken en delen, vergroot je niet alleen je kans op het winnen van de hoofdprijs, maar maak tegelijkertijd óók nog eens kans op een van deze andere fantastische prijzen!

Een win-win situatie dus!

En het gaat echt om élk bericht dat je liked en deelt van In Shape Afslankstudio, dit hoeft dus niet per se een winactie te zijn. Dat mag ook een regulier bericht van In Shape zijn.

Tot slot, like en deel je de winactie van de hoofdprijs, zodra deze online komt. Geef als reactie op het bericht aan in welke studio je het programma graag zou willen volgen: in Blixembosch, Centrum of Meerhoven. En wie weet, zien wij jou terug in een van onze studio’s!

Benieuwd naar al onze prijzen? Bekijk ze hier.

Succes!Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio in 1 minuut video

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie nieuws

Wil jij graag afvallen?

In Shape Afslankstudio helpt jou met beweging, voeding en begeleiding. Met alles onder 1 dak zijn onze voedingsconsulenten jouw stok achter de deur om die kilo’s kwijt te raken. In Shape Afslankstudio heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is afgestemd speciaal op de vrouw. Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en Helmond is er altijd een studio bij jou in de buurt.

  • Normaal eten, snel afvallen met Slinc.
  • Plaatselijk afvallen in de Powerfit of Vacushaper
  • Kleinschalig zodat wij alle aandacht hebben voor jou
  • Gemoedelijke studio en laagdrempelig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ook ’s avonds geopend en op zaterdag
  • Gratis intake!
Sporten in warmtecabine

Geplaatst op 19 oktober 2021 in categorie nieuws

Sporten in de warmtecabine is bij In Shape Afslankstudio een onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding & begeleiding. Waarom is sporten in warmte zo goed voor je?

Je zit sneller in vetverbranding, dus in 30 minuten ben je klaar
★ Het heeft een reinigende werking; afvalstoffen verlaten het lichaam door de warmte
★ Geen spierpijn, omdat de infrarood diep doordringt op de spieren en ze verwarmt
★ Het stimuleert de vetverbranding. Het lichaam moet harder werken in de warmte, dus sneller resultaat
De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding
★ Liggend sporten in de warmte werkt ontspannend en je hebt ook minder kans op blessures
Je doet het niet alleen, wij zitten erbij en letten op je houding én motiveren je om die laatste 3,2,1… oefeningen te doen

En met dit herfstweer is het ook heerlijk warm in onze cabines. Lees meer over de Powerfit warmtecabines >>>

Warmtecabine sporten

Sporten onder begeleiding

In de warmtecabine doe je liggend grondoefeningen. De oefeningen zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje. Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen.

Sporten in warmtecabine is bij In Shape onderdeel van een totaalprogramma van sport, voeding en begeleiding. Alles onder 1 dak voor een optimaal resultaat in afvallen. Dat wil jij toch ook? Oh, and woman only ♀ That’s right. Onze studio is alleen voor vrouwen en kent een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een intake is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak bij een studio bij jou in de buurt.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 14 september 2021 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 15 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief