nieuws

Zusjes In Shape Meerhoven en Blixembosch


Geplaatst op 02 juni 2020 in categorie nieuws

Wist je dat Virginia eigenaresse van In Shape Veldhoven | Meerhoven) en Rachel van In Shape Eindhoven | Blixembosch zusjes zijn?

Virginia van der Made, is het jongere zusje van Rachel Hulshof en opende alweer 4,5 jaar geleden haar studio in Meerhoven. Rachel: “Ik vind het hartstikke leuk om samen met mijn zusje te werken. Het gaat heel natuurlijk, omdat je elkaar zo goed kent. En veel mensen denken, dat als we elkaar privé zien dat we het alleen maar over werk hebben, maar dat is eigenlijk maar zelden zo. Met alletwee een jong gezin, wil je naast je werk toch ook gewoon ontspannen en het juist niét over werk hebben. Ik ben wel heel blij dat Virginia deze stap destijds heeft gezet. Het is zo op haar lijf geschreven. Ze heeft dat heerlijke enthousiasme en passie voor het vak waardoor ze afvallen echt een feestje maakt. Ze hangt een beetje de slingers op om het zo maar te zeggen haha. En natuurlijk ben ik als grote zus ontzettend trots op haar! Maar ik ben vooral heel blij om te zien dat ze doet waar ze gelukkig van wordt.”

Virginia: “Ik heb als zusje natuurlijk van dichtbij het enthousiasme van Rachel meegemaakt. Zij opende haar studio in Blixembosch in 2006 nadat ze zelf 15kg was afgevallen met Slinc.

Na een aantal jaar begon het ondernemersschap bij mij ook te kriebelen. Maar ik wist niet goed wat ik wilde. Rachel had al vaker gezegd: ‘Waarom open je geen In Shape? Echt iets voor jou.’ Maar ik voelde de passie zelf pas echt, toen ik in 2015 enorm veel ben afgevallen met het programma SLIMdiet en aansluitend Slinc. Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld! Ik begreep direct waar Rachel het al die tijd over had; ‘dit gevoel wil ik delen, dit moeten meer vrouwen weten!’

Afslankcoach en zusjes Virginia en Rachel In Shape

Omdat ik zelf zwaarder ben geweest, kan ik net als Rachel uit eigen ervaring spreken. Van eetbuien tot alle valkuilen en verleidingen: been there, done that. Als je dan ziet waar ik nu sta… En hoe mijn relatie tot eten veranderd is! Zo extreem als ik was, zoveel rust in eten heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! Dit is echt een cadeau aan jezelf dat je niet mag missen. En ja het is wat Rachel zegt, dat doen wij nu eenmaal met veel enthousiasme. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Wij bekijken alles positief, het glas is altijd halfvol en vooral: lekker lachen haha. Dat maakt alles leuker toch?

Ik zit met mijn studio in het Winkelcentrum in Meerhoven naast de Jumbo. Ideaal voor alle vrouwen die in Veldhoven wonen of in Meerhoven zelf. En je parkeert gewoon gratis in de ondergrondse parkeergarage.

Wil jij ook graag afvallen en kun je wel een (vrolijke) stok achter de deur gebruiken? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met mij. Je bent van harte welkom.”

Tot snel, groetjes afslankcoach Virginia

afslank en voedingscoach VirginiaReageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief