nieuws

In Shape op TV – KRO De Monitor


Geplaatst op 05 november 2019 in categorie nieuws

Maandag 4 november zijn er opnames gemaakt in de studio van In Shape door het TV programma ‘De Monitor’. Dit programma neemt maatschappelijke kwesties onder de loep; met in deze uitzending: afvallen. Vraagstukken als: Waarom is afvallen zo moeilijk? Welke manieren zijn er om af te vallen en Wat is de beste manier om af te vallen? komen aan bod.

In Shape werd uitgenodigd door de KRO-NRCV om hun concept toe te lichten. Afvallen door een combinatie van beweging, voeding & persoonlijke begeleiding.

Rachel Hulshof, oprichtster van In Shape en Slinc. werd geïnterviewd door presentator Teun van de Keuken. Rachel: “Ik vond het vooral echt ontzettend leuk om te doen! Ik was zeker wel wat gespannen, maar het was natuurlijk wel een thuiswedstrijd zo in mijn eigen studio. Maar als ervaren journalist en columnist stelde Teun me echt wel een aantal kritische vragen. Daar is een interessant interview uit gekomen.”

de Monitor KRO Teun van de Keuken

De KRO benaderde Rachel in eerste instantie alleen voor een achtergrond informatie interview. Rachel: “Dat klopt. Het zou alleen gaan om wat research. Ik heb tijdens het gesprek mijn visie over afvallen toegelicht. En ja, als ik eenmaal over mijn vak begin, dan ben ik echt een waterval haha. Wij bieden een intensief programma met beweging, voeding en beweging. Dat zorgt ervoor dat vrouwen succesvol afvallen. Met Slinc. Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans en het onderhoudsprogramma van In Shape begeleiden we ook in het op gewicht blijven. Zeker  vrouwen die al vaker gejojood hebben, is dat heel belangrijk.”

figuranten in de monitor

De figuranten wachten op het signaal ‘actie’. Herken jij ze?

De redactie van ‘De Monitor’ nodigt Rachel na dit gesprek uit om haar visie toe te lichten in het programma. Rachel: “Ik vond het vooral een eer dat de KRO mij hiervoor heeft benaderd. Dit is niet alleen mijn vak, het is mijn passie. Hoe meer publiek ik kan bereiken, hoe meer vrouwen ik kan helpen met afvallen en op gewicht blijven. Daar ben ik echt heel trots op.”

Het interview met Rachel van In Shape is te zien op in De Monitor op zondag 24 november, NED 2 om 22.40 uur. Allemaal kijken!

De Monitor KRO Teun van de KeukenReageer op dit bericht

Lees ook

Crosstrainer

Geplaatst op 18 oktober 2022 in categorie nieuws

Nieuw! Vacuüm crosstrainer In Shape Afslankstudio

De training op de crosstrainer (Ellipter) is niet anders dan die je kent op de sportschool. Je traint spieren in je core (buik en onderrug) billen en benen. Maar het grote verschil is dat je diezelfde training uitvoert in een vacuümcabine mét infrarood. Met deze vacuüm crosstrainer met infrarood bereik je sneller je doel als je wilt afvallen. Je valt meer af op buik, billen en benen. Dat wil jij toch ook?

Crosstrainer met infrarood

Wat doet die infrarood precies? Een sessie van een half uur in infrarood zorgt dat je tot 5 keer meer calorieën verbruikt dan normaal, zodat je sneller en makkelijker gewicht en omvang verliest. Dus 5x zo effectief als een normale trainingssessie.

Voordelen van infraroodtraining:

  • bevordert de vetverbranding en lymfestroom
  • stimuleert de aanmaak van collageen
  • Infrarood werkt ontgiftend
  • De infraroodstraling wordt als plezierig en heilzaam ervaren
  • Je hebt nauwelijks spierpijn

Infrarood draagt bij aan omvang- en cellulite vermindering, een mooiere en jongere huid en een gezonder lichaam. Tegelijk zorgt het vacuüm voor een hogere vetverbranding. Je bereikt sneller je resultaat in kilo’s en dat zien we terug op de weegschaal.

Vacuum sporten crosstrainer

Vacuümtraining

Vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding, wat een voorwaarde is om vet te kunnen verbranden. Een vrouw heeft een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is ook de reden waarom wij als vrouwen vaak koude voeten hebben. Maar ook de reden waarom we juist probleemzones hebben. De doorbloeding is daar slechter, dus ook meer vetopslag.

Het vacuüm in de crosstrainer zorgt juist voor doorbloeding naar de buitenste huidlaag waar vet zit opgeslagen. Een hogere doorbloeding activeert de vetverbranding en maakt cellulitishuid gladder en strakker.

Vanwege de stimulatie van doorbloeding is deze training ook heel geschikt als je last hebt van rusteloze benen of een vorm van reuma!

Sporten vacuüm crosstrainer mét infrarood

In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met sporten in vacuüm- en infrarood cabines. Deze combinatie van infrarood en vacuümtraining brengt dus alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. Deze crosstrainer is een killer als het gaat om het aanpakken van cellulite op buik, benen en billen. Je krijgt er een strakkere huid van, je verbrandt er extra calorieën mee en werkt aan je algehele conditie. En je hebt waarschijnlijk nooit meer koude voeten😉

De Vacuüm crosstrainer mét infrarood kun je uitproberen bij In Shape Afslankstudio Helmond of In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Vind je de crosstrainer te intensief? We hebben ook vacuümtrainingen op de loopband of fiets. Voor alle vacuüm- of infraroodtrainingen kun je een afspraak maken bij een van onze 5 studio’s.

Gezonde recepten

Geplaatst op 20 september 2022 in categorie nieuws

Deze Tostada met kip en avocado is slechts een van de 200 gratis gezonde recepten voor afvallen met Slinc. Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Omdat je elke 2 tot 2,5 uur eet heb je geen honger. Je houdt dit dieet dus ook heel makkelijk vol.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 02 september 2022 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 16 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief