nieuws

In Shape wenst iedereen Fijne Feestdagen


In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

*M e r r y  C h r i s t m a s*

Laten we ondanks deze lockdown, zeker ook nog blijven lachen en genieten. In Shape Afslankstudio wenst iedereen hele fijne Kerstdagen via deze video, speciaal voor jullie ingestudeerd, met in de hoofdrol afslankcoaches Rachel (Blixembosch), Virginia (Meerhoven), Barbara (Brandevoort), Anja  (Eindhoven Centrum) en Marijke (Rosmalen Centrum).

Fijne Feestdagen en op naar een slank, fit en gezond 2020.

Is jouw goede voornemen om af te vallen in het nieuwe jaar? We staan na 19 januari 2021 weer tot jullie volledige beschikking. Weet jij al dat je wilt beginnen? Laat het ons weten en je bent de eerste die we bellen voor een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze 5 studio’s.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

Geplaatst op 08 november 2020 in categorie nieuws

Lees het interview met afslankcoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven door ‘In de buurt Eindhoven’. Ze vertelt openhartig over haar eigen strijd met de kilo’s en hoe dat haar heeft aangezet om zelf afslankcoach te worden.

Virginia: “Ik was continue bezig met extreem lijnen. Ik kreeg darmproblemen en door mijn zwangerschappen werd ik zwaarder dan ooit. Toen wist ik: het roer moet om.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief