nieuws

In Shape wenst iedereen Fijne Feestdagen


In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 20 december 2022 in categorie nieuws

Fijne feestdagen 

De boodschap die wij graag aan iedereen willen meegeven is: blijf vooral lachen en genieten. In Shape Afslankstudio wenst iedereen hele fijne Kerstdagen via deze video, speciaal voor jullie ingestudeerd, met in de hoofdrol afslankcoaches Rachel (Blixembosch), Virginia (Meerhoven), Barbara (Brandevoort), Anja  (Eindhoven Centrum) en Marijke (Rosmalen Centrum).

Fijne Feestdagen en op naar een slank, fit en gezond 2023.

Is jouw goede voornemen om af te vallen in het nieuwe jaar? We zijn er voor jou ♡ Weet jij al dat je wilt beginnen met afvallen? Maak nu in december al een een afspraak voor een gratis en intake gesprek in een van onze 5 studio’s. Dan kun je direct van start in het nieuwe jaar.

Tot snel,

Groetjes het team van In Shape Afslankstudio

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Giveaway In Shape

Geplaatst op 27 februari 2024 in categorie nieuws

Ben jij er al klaar voor? T-shirt, slippertjes, jurkje en blote benen? Je moet er met dit koude weer misschien niet aan denken, maar voor je het weet genieten we alweer van warme dagen. Daarom is het nu de perfecte tijd om te starten met afvallen. En dit is jouw kans, want jij kunt een geweldig afslankpakket winnen. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 267,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape Afslankstudio geeft dit pakket weg.

Proteine repen

Geplaatst op 06 februari 2024 in categorie nieuws

Gezonde proteine repen

Ken jij de proteïne repen van Slimdiet zijn al? Een gezonde reep hoog in eiwitten (proteine reep) is een perfect tussendoortje. Lekker, verantwoord en je zit er goed vol van. En wel zo makkelijk om mee te nemen.

Eiwit reep als tussendoortje

Ga je een dagje weg of wil je een keertje iets lekkers als tussendoortje? Voor de dames die inmiddels gewend zijn aan onze programma’s, is een tussendoortje niet meer weg te denken. Maar een bakje fruit en zuivel kan op vakantie of tijdens een dagje weg een uitdaging zijn. Dan is een gezonde proteïne reep van Slimdiet echt een uitkomst.

eiwit reep

Gezonde eiwit reep als tussendoortje

Een proteïne reep van Slimdiet kun je ook als tussendoortje gebruiken tijdens afvallen met Slinc.  Je eet een eiwit reep als tussendoortje in plaats van je fruit met zuivel momentje. Het zorgt ervoor dat je niet in de verleiding komt en geeft je het gevoel dat je toch echt iets lekkers mag eten. En wel zo handig: een eiwit reep blijft langer lekker in je tas of koffer.

Proteine repen

Deze repen zijn verkrijgbaar in al onze studio’s en zijn er in de smaken:

  • Karamel
  • Chocola
  • Fruit
  • Amandel
  • Cappuccino
  • Kokos

De karamel, chocola en fruit zijn heerlijke luchtige crispy repen. De amandel, cappuccino en kokos repen hebben een vastere noga achtige samenstelling.

proteine dieet SLIMdiet

Deze eiwit repen zijn een onderdeel van het dieet SLIMdiet dat op basis van 5 maaltijdvervangers per dag werkt. Misschien denk je nu direct aan ‘alleen maar shakes’, maar SLIMdiet heeft een heel uitgebreid assortiment. Van pannenkoeken tot yoghurt, aardappelkoekjes en omeletten. Het is een heel makkelijk dieet om te volgen als je weinig tijd hebt, omdat de gerechten heel weinig bereidingstijd hebben. Zeker in een drukke baan is het ideaal als je wilt afvallen.

Aanbieding

Wil je ze eens proberen? Deze week zijn de repen in de aanbieding (geldig t/m zaterdag 19 februari 2022).

Probeer een reep! Nu in plaats van € 2,90 voor € 2,50

Vacustep

Geplaatst op 30 januari 2024 in categorie nieuws

Vacustep, maar dan anders

En denk je nu direct: vacusteppen, dat is heel zwaar. Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Vacustep heeft naast vacusteppen een nieuwe vorm van training: de Vacubike mét infrarood. Een lichte training op een hometrainer in een cabine die vacuüm wordt gezogen.

Vacuümtraining met infrarood

Met deze nieuwe vorm van training heb je de voordelen van een vacuüm- én infrarood training terwijl je op rustig tempo fietst. Dat is dus én én, wat je terug ziet in de resultaten. Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm en infrarood.

Vacustep met infrarood

Plaatselijk afvallen

Deze combinatie van Vacustep en infrarood samen brengt alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met vacuüm- en infrarood cabines. En met succes, want de resultaten liegen er niet om. Wij hebben al veel vrouwen succesvol geholpen met plaatselijk afvallen met sporten in onze warmte- en vacuümcabines. We hebben alle vacustep ervaringen voor je op een rij gezet, met voor en na foto’s.

Sporten in vacuüm of infrarood zorgt ervoor dat als vrouw meer afvalt op de buik, billen en benen. Juist op de probleemzones waar je als vrouw wilt afvallen.

En nu met de Vacustep mét infrarood komen deze 2 succesfactoren bij elkaar en boek je nog sneller resultaat in afvallen.

De vacuüm zorgt voor:

  • Meer doorbloeding in de probleemzones
  • Plaatselijk afvallen op buik, billen en benen
  • Hogere resultaten in afvallen
  • Vermindering van cellulite
  • Gunstig effect op rusteloze benen

De infrarood in de Vacubike of Vacucrosstrainer:

  • Hogere bloedcirculatie
  • Snellere afvoer van afvalstoffen
  • Werkt heilzaam voor gewricht- en spierpijnen, fybromyalgie en psoriasis
  • Verhoogt de weerstand
  • Ondersteunt een hoger gewichtsverlies
  • Verminderd spanning en stress

Vacustep Eindhoven

Wil je de Vacubike (Vacustep met hometrainer en infrarood) uitproberen? Dat kan in onze studio in Blixembosch of Brandevoort. Ben je op zoek naar wat meer uitdaging op de Vacucrosstrainer (Vacustep met ellipter en infrarood)? Maak voor voor alle vacuümtrainingen (fiets, loopband, crosstrainer) of infraroodtrainingen een afspraak bij een van onze 5 studio’s.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief