nieuws

Proslank aanbieding! 40% korting


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Pakketdeals van Proslank met maar liefst 40% korting! Alle Proslank producten nu met een áller- áller- állerlaatste korting. Kies je pakket en ontvang 40% korting op Proslank! Ook als je géén (actieve) klant bent bij een van onze studio’s, geen probleem. Deze korting geldt voor iedereen. Woon je niet in de buurt? We kunnen het pakket ook naar je opsturen. Je mag ook gewoon binnenlopen. Ga naar een In Shape Afslankstudio studio bij jou in de buurt: Meerhoven, Blixembosch of in het Centrum van Eindhoven. Maar ben er snel bij, want OP = OP

Proslank Pakket 1    € 107,85 nu voor €64,70

Muesli rode vruchten Crispy rode vruchten reep Fase 1 Cappuccino grande Groentesoep Donkere chocolade (dessert) Witte chocolade wafel

Proslank Pakket 2   € 107,85 nu voor €64,70

Muesli chocolade karamel Kadetjes Fabulous praline (dessert / drank) Waterkerssoep Karamel delight (dessert) Wafel mokka

Proslank Pakket 3   € 106,60 nu voor € 63,95

Muesli rode vruchten (pot) Cappuccino grande Smoothie banaan (kant-en-klaar product) Donkere chocolade (dessert) Kippensoep Sinaasappel koekjes 2 pakjes crackers naturel (koolhydraatarm)

Proslank Pakket 4   €85,95 nu voor € 51,60

3 x Muesli rode vruchten 1x Muesli chocolade karamel (pot)

Proslank Pakket  5  €88,25 nu voor € 61,80

Oat meal (havermout) Tropical orange ananas (drank) Summerfruit Chocolate crêpe pistache custard pie 

Proslank Pakket 6   €88,25 nu voor € 61,80

Chocolate crêpe Pompoensoep Blinis met zalm Summerfruit Crispy vanille (dessert)

Proslank Pakket 7   € 100,55  nu voor € 70,40

Rijst Warme gerechten (gemengde doos) Chili Blinis met zalm Uiensoep met croutons

Proslank Pakket 8   € 105,90 nu voor € 74,15

Rijst Yoghurt met rode vruchten Oat meal (havermout) Aspergesoep Golden delicious crepe Chili

Proslank Pakket 9   € 105,90 nu voor € 74,15

Chocolate crêpe Fusilli Spaghetti Bolognese Pizza met topping Preisoep Fritatta bacon cheese (omelet ham / kaas)

Proslank Pakket 10   €  113,20 nu voor € 79,25

Chicken nuggets Fritatta bacon cheese (omelet ham / kaas) Waterkerssoep Gemengd ontbijt Chocolate crêpe Fusilli

Proslank Pakket  11 €  105,90 nu voor € 74,15

Cherry pie Fritatta mediterraans Pompoensoep Vanille crisp (dessert) Cappuccino grande Fusilli

Proslank Pakket  12 €  100,55 nu voor € 70,40

Warme gerechten (gemengde doos) Gemengde desserts Crispy rode vruchten reep fase 1 Groentesoep Tropical orange ananas (drank)

Proslank startpakket – 13 € 106,00 nu voor € 74,20

voor 9/7 dagen een gemixt assortiment producten.                  Reageer op dit bericht

Lees ook

Vacustep

Geplaatst op 10 mei 2022 in categorie nieuws

Nieuw! Vacustep

En denk je nu direct: vacusteppen, dat is heel zwaar. Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Vacustep heeft naast vacusteppen een nieuwe vorm van training: de Vacubike mét infrarood. Een lichte training op een hometrainer in een cabine die vacuüm wordt gezogen.

Vacuümtraining met infrarood

Met deze nieuwe vorm van training heb je de voordelen van een vacuüm- én infrarood training terwijl je op rustig tempo fietst. Dat is dus én én, wat je terug ziet in de resultaten. Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm en infrarood.

Vacustep met infrarood

Plaatselijk afvallen

Deze combinatie van Vacustep brengt alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met vacuüm- en infrarood cabines. En met succes, want de resultaten liegen er niet om. Wij hebben al veel vrouwen succesvol geholpen met plaatselijk afvallen met sporten in onze warmte- en vacuümcabines.

Sporten in vacuüm of infrarood zorgt ervoor dat als vrouw meer afvalt op de buik, billen en benen. Juist op de probleemzones waar je als vrouw wilt afvallen.

En nu met de Vacustep mét infrarood komen deze 2 succesfactoren bij elkaar en boek je nog sneller resultaat in afvallen.

De vacuüm zorgt voor:

 • Meer doorbloeding in de probleemzones
 • Plaatselijk afvallen op buik, billen en benen
 • Hogere resultaten in afvallen
 • Vermindering van cellulite
 • Gunstig effect op rusteloze benen

De infrarood in de Vacubike of Vacucrosstrainer:

 • Hogere bloedcirculatie
 • Snellere afvoer van afvalstoffen
 • Werkt heilzaam voor gewricht- en spierpijnen, fybromyalgie en psoriasis
 • Verhoogt de weerstand
 • Ondersteunt een hoger gewichtsverlies
 • Verminderd spanning en stress

De Vacubike (Vacustep met hometrainer en infrarood) kun je uitproberen bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. Voor meer uitdaging op de Vacucrosstrainer (Vacustep met ellipter en infrarood) kun je terecht bij In Shape Rosmalen.

Voor alle vacuümtrainingen of infraroodtrainingen kun je een afspraak maken bij een van onze 5 studio’s.

Afvallen doen we samen

Geplaatst op 09 mei 2022 in categorie nieuws

De meivakantie is voorbij. Kids weer naar school en jij weer werken. Heb jij je tijdens de meivakantie iets teveel laten gaan en wil jij je kilo’s deze keer serieus aanpakken? Wij helpen je, want afvallen doen we samen.

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding.  In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent.

Ben je al eens eerder klant bij ons geweest en schaam je je om terug te komen? Dat hoeft helemaal niet. Wij vinden het een groot compliment als je weer terugkomt, want dat betekent dat wij iets goed hebben gedaan. Je hoeft niet alles alleen te kunnen, dat is juist waarom In Shape bestaat, om je te helpen.

Plaatselijk afvallen

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen: meer nadruk op de buik, billen en benen. Juist waar we het als vrouw kwijt willen. Ook cellulitis wordt veel minder doordat de doorbloeding verbetert. Omdat je tegelijk afvalt, slinkt je vetcel, waardoor cellulitis nog meer afneemt. Je krijgt een mooie, strakkere huid.

Afvallen doen we samen

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

Onder persoonlijke begeleiding van jouw voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Afslankcoaches In Shape Afslankstudio
Onze afslankcoaches staan voor je klaar in Rosmalen, Veldhoven, Helmond en Eindhoven

In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en met plezier naar In Shape komt.

Onderzoek heeft al meerdere malen aangetoond dat vrouwen die onder begeleiding afvallen veel succesvoller zijn dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Daarnaast houden vrouwen die onder begeleiding zijn afgevallen hun nieuwe gewicht veel beter vast.

Gratis intake gesprek

Het is dus geen schande dat je een steuntje in de rug nodig hebt! Wij zijn er voor jou. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een intake gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Dus maak gerust een afspraak. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, de koffie staat klaar.

Vraag hier een gratis intake gesprek aan >>>

10000 stappen per dag

Geplaatst op 12 april 2022 in categorie nieuws

Wist je dat je jouw afslanktraject een boost kan geven met gewoon wandelen? Het advies is om ongeveer 10000 stappen per dag te maken. Je kunt dit makkelijk bijhouden met een stappenteller, smartwatch of een app op je telefoon.

10000 stappen

Sneller afvallen, lekker in je vel? Een leeg hoofd en een fitter lichaam? Ja hoor, dat kan. En het is niet eens zo moeilijk. Probeer per dag zo’n 10000 stappen te zetten. 10000 stappen staat gelijk aan zo’n 7 tot 8 km!

Hoeveel stappen zet jij per dag?

 • 0 – 5000 stappen per dag: je zit veel en hebt een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Probeer meer te bewegen per dag.
 • 5000 – 7500 stappen per dag: je beweegt matig. Belangrijk is om actiever te zijn per dag.
 • 7500 – 10000 per dag: je beweegt al voldoende maar nog niet genoeg om echt een gezonde levensstijl te hebben.
 • 10000 stappen per dag: dit is een perfecte richtlijn voor een gezonde en actieve levensstijl! Ga zo door.

Tips voor meer stappen per dag

Het kan een opgave zijn om iedere dag minimaal 10000 stappen te zetten. Maar met een aantal handige trucjes zul je merken dat je dit doel toch vrij snel kunt behalen. Bijvoorbeeld:

 • Maak tijdens de lunch een wandeling
 • Parkeer de auto expres wat verder weg of stap een halte eerder uit
 • Ga op een andere verdieping naar het toilet
 • Kies de langste weg in plaats van de kortste
 • Als je een zittend beroep hebt: loop naar een collega toe in plaats van te mailen of bellen
 • Neem de trap in plaats van de lift
 • Of daag iemand uit!

Probeer het maar eens and thank us later!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief