nieuws

Proslank aanbieding! 40% korting


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Pakketdeals van Proslank met maar liefst 40% korting! Alle Proslank producten nu met een áller- áller- állerlaatste korting. Kies je pakket en ontvang 40% korting op Proslank! Ook als je géén (actieve) klant bent bij een van onze studio’s, geen probleem. Deze korting geldt voor iedereen. Woon je niet in de buurt? We kunnen het pakket ook naar je opsturen. Je mag ook gewoon binnenlopen. Ga naar een In Shape Afslankstudio studio bij jou in de buurt: Meerhoven, Blixembosch of in het Centrum van Eindhoven. Maar ben er snel bij, want OP = OP

Proslank Pakket 1    € 107,85 nu voor €64,70

Muesli rode vruchten Crispy rode vruchten reep Fase 1 Cappuccino grande Groentesoep Donkere chocolade (dessert) Witte chocolade wafel

Proslank Pakket 2   € 107,85 nu voor €64,70

Muesli chocolade karamel Kadetjes Fabulous praline (dessert / drank) Waterkerssoep Karamel delight (dessert) Wafel mokka

Proslank Pakket 3   € 106,60 nu voor € 63,95

Muesli rode vruchten (pot) Cappuccino grande Smoothie banaan (kant-en-klaar product) Donkere chocolade (dessert) Kippensoep Sinaasappel koekjes 2 pakjes crackers naturel (koolhydraatarm)

Proslank Pakket 4   €85,95 nu voor € 51,60

3 x Muesli rode vruchten 1x Muesli chocolade karamel (pot)

Proslank Pakket  5  €88,25 nu voor € 61,80

Oat meal (havermout) Tropical orange ananas (drank) Summerfruit Chocolate crêpe pistache custard pie 

Proslank Pakket 6   €88,25 nu voor € 61,80

Chocolate crêpe Pompoensoep Blinis met zalm Summerfruit Crispy vanille (dessert)

Proslank Pakket 7   € 100,55  nu voor € 70,40

Rijst Warme gerechten (gemengde doos) Chili Blinis met zalm Uiensoep met croutons

Proslank Pakket 8   € 105,90 nu voor € 74,15

Rijst Yoghurt met rode vruchten Oat meal (havermout) Aspergesoep Golden delicious crepe Chili

Proslank Pakket 9   € 105,90 nu voor € 74,15

Chocolate crêpe Fusilli Spaghetti Bolognese Pizza met topping Preisoep Fritatta bacon cheese (omelet ham / kaas)

Proslank Pakket 10   €  113,20 nu voor € 79,25

Chicken nuggets Fritatta bacon cheese (omelet ham / kaas) Waterkerssoep Gemengd ontbijt Chocolate crêpe Fusilli

Proslank Pakket  11 €  105,90 nu voor € 74,15

Cherry pie Fritatta mediterraans Pompoensoep Vanille crisp (dessert) Cappuccino grande Fusilli

Proslank Pakket  12 €  100,55 nu voor € 70,40

Warme gerechten (gemengde doos) Gemengde desserts Crispy rode vruchten reep fase 1 Groentesoep Tropical orange ananas (drank)

Proslank startpakket – 13 € 106,00 nu voor € 74,20

voor 9/7 dagen een gemixt assortiment producten.                  Reageer op dit bericht

Lees ook

Crosstrainer

Geplaatst op 18 oktober 2022 in categorie nieuws

Nieuw! Vacuüm crosstrainer In Shape Afslankstudio

De training op de crosstrainer (Ellipter) is niet anders dan die je kent op de sportschool. Je traint spieren in je core (buik en onderrug) billen en benen. Maar het grote verschil is dat je diezelfde training uitvoert in een vacuümcabine mét infrarood. Met deze vacuüm crosstrainer met infrarood bereik je sneller je doel als je wilt afvallen. Je valt meer af op buik, billen en benen. Dat wil jij toch ook?

Crosstrainer met infrarood

Wat doet die infrarood precies? Een sessie van een half uur in infrarood zorgt dat je tot 5 keer meer calorieën verbruikt dan normaal, zodat je sneller en makkelijker gewicht en omvang verliest. Dus 5x zo effectief als een normale trainingssessie.

Voordelen van infraroodtraining:

  • bevordert de vetverbranding en lymfestroom
  • stimuleert de aanmaak van collageen
  • Infrarood werkt ontgiftend
  • De infraroodstraling wordt als plezierig en heilzaam ervaren
  • Je hebt nauwelijks spierpijn

Infrarood draagt bij aan omvang- en cellulite vermindering, een mooiere en jongere huid en een gezonder lichaam. Tegelijk zorgt het vacuüm voor een hogere vetverbranding. Je bereikt sneller je resultaat in kilo’s en dat zien we terug op de weegschaal.

Vacuum sporten crosstrainer

Vacuümtraining

Vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding, wat een voorwaarde is om vet te kunnen verbranden. Een vrouw heeft een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is ook de reden waarom wij als vrouwen vaak koude voeten hebben. Maar ook de reden waarom we juist probleemzones hebben. De doorbloeding is daar slechter, dus ook meer vetopslag.

Het vacuüm in de crosstrainer zorgt juist voor doorbloeding naar de buitenste huidlaag waar vet zit opgeslagen. Een hogere doorbloeding activeert de vetverbranding en maakt cellulitishuid gladder en strakker.

Vanwege de stimulatie van doorbloeding is deze training ook heel geschikt als je last hebt van rusteloze benen of een vorm van reuma!

Sporten vacuüm crosstrainer mét infrarood

In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met sporten in vacuüm- en infrarood cabines. Deze combinatie van infrarood en vacuümtraining brengt dus alle voordelen van plaatselijk afvallen bij elkaar. Deze crosstrainer is een killer als het gaat om het aanpakken van cellulite op buik, benen en billen. Je krijgt er een strakkere huid van, je verbrandt er extra calorieën mee en werkt aan je algehele conditie. En je hebt waarschijnlijk nooit meer koude voeten😉

De Vacuüm crosstrainer mét infrarood kun je uitproberen bij In Shape Afslankstudio Helmond of In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Vind je de crosstrainer te intensief? We hebben ook vacuümtrainingen op de loopband of fiets. Voor alle vacuüm- of infraroodtrainingen kun je een afspraak maken bij een van onze 5 studio’s.

Gezonde recepten

Geplaatst op 20 september 2022 in categorie nieuws

Deze Tostada met kip en avocado is slechts een van de 200 gratis gezonde recepten voor afvallen met Slinc. Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Omdat je elke 2 tot 2,5 uur eet heb je geen honger. Je houdt dit dieet dus ook heel makkelijk vol.

Afslankcoach Rachel Hulshof oprichtster van In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 02 september 2022 in categorie nieuws

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 16 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.” Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief