nieuws

Samen afvallen? Wij geven 2 pakketten weg!


Geplaatst op 04 september 2018 in categorie nieuws

https://www.youtube.com/watch?v=QY4spD8PGgA

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft maar liefst 2 afslank pakketten weg twv €250,- Wil jij graag afvallen samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw? Bekijk het filmpje hierboven en doe mee!

Jullie maken samen kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches. Een pakket van ieder 8 lessen in de Powerfit of Vacushaper voor plaatselijke vetverbranding. En de kilo’s, die pakken we aan met 4 weken Slinc. Normaal eten en toch snel afvallen.

In maart dit jaar maakte wij Inge van den Braak al blij met dit afslankpakket. Willen jullie deze fantastische prijs samen winnen? 

Ga dan direct naar onze Facebookpagina of naar Instagram en like onze pagina, deel het bericht en #tag de persoon met wie jij graag die kilo’s wil gaan aanpakken. Denk aan je vriendin, zus, collega, buurvouw, moeder etc. Hoe motiverend is dat om samen af te vallen! 

Laat ons ook vooral weten waarom jullie dit pakket zo graag willen winnen! En wie weet zien we jullie terug in een van onze 3 studio’s in Eindhoven: Blixembosch, Meerhoven of in het Centrum van Eindhoven.

We maken de 2 winnaressen bekend op vrijdag 31 augustus op Facebook en Instagram.

Succes iedereen!

Deze winactie is verlopen. De 2 winnaressen zijn via een live trekking bekend gemaakt op 31 augustus 2018. De winnaressen zijn geworden… bekijk hier de opname van de live video’s.

 

 

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief