nieuws

SLIMdiet nieuw! bij In Shape


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Wil jij afvallen maar vind je het moeilijk om alle verleiding te weerstaan? Dan is het SLIMdiet een geweldig dieet voor jou! Je eet vijf SLIMdiet maaltijden per dag. Die combineer je met groenten voor extra vitamines, vezels en mineralen. Heel simpel, maar daarmee ook heel duidelijk. Met 36 gerechten om dagelijks uit te kiezen is er voldoende keus. De maaltijden komen uit eigen keuken en zijn ontwikkeld door fantastische koks en diëtisten. Van zoet tot zout, koud en warm.

Slim diet biedt de heerlijkste sapjes, decadente chocolademousse, smaakvolle soepen en perfecte omeletten. Je eet lekker én gevarieerd. De repen zijn heerlijk als afwisseling en de kant-en-klaar producten, zoals een pakje drinken of crackers zijn gemakkelijk als je langere tijd van huis bent en geen tijd hebt om een maaltijd te bereiden. Denk aan een dagje weg, een middag shoppen, maar denk ook aan momenten dat je lang in een vergadering zit op je werk of lang in de file staat.

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een afslank- en voedingscoach. Wekelijks weegt zij je en houdt je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) in de gaten. Het programma wordt in fases afgebouwd, waarbij je langzaam weer normaal gaan eten. Je volgt Slim diet in combinatie met een bewegingsprogramma in de Powerfit, Vacushaper of Vacumove. Dit zorgt ervoor dat je meer afvalt op plaatsen waar je het juist kwijt wilt! Meer nadruk op de buik, billen en benen. Ook is de afbreuk van cellulite op deze manier extra effectief. En Slim diet is betaalbaar met €1,99 per maaltijd! Wil je Slim diet graag eerst uitproberen? Het startpakket bevat een gemixt assortiment voor één week, zodat je alle smaken een keer kunt proeven. Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake geprek aan in een van onze studio’s.

     Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief