nieuws

Vacumove voor buik, billen en benen!


Geplaatst op 24 april 2018 in categorie nieuws

Nieuw bij In Shape is de Vacumove, een bewegingsmethode die speciaal voor vrouwen die juist willen afvallen op de buik, billen en benen! De Vacumove werkt op basis van vacuüm, een methode waar wij al jaren succesvolle resultaten mee boeken.

De Vacumove biedt een intensieve manier van sporten door middel van een crosstrainer in combinatie met vacuüm. Deze combinatie zorgt voor van optimale plaatselijke vetverbranding.

U beweegt in de Vacumove op een crosstrainer waar u tot uw middel afgesloten in staat. Terwijl u beweegt op de crosstrainer, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De intensiviteit van de training kunt u opvoeren, door de weerstand te bepalen op de crosstrainer en de kracht van de vacuüm.

Wilt u juist een combinatie maken van conditie en plaatselijk afslanken? Dan is de Vacumove iets voor u!

Werking

Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm in de Vacumove trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar u wilt vetverbranden. Tegelijkertijd beweegt u op de crosstrainer en verbrandt u daadwerkelijk het vet waar op dat moment de doorbloeding wordt gestimuleerd: de buik, billen en benen.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding. Een vrouw heeft een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is de reden waarom vrouwen probleemzones hebben. Meer vetophoping op de buik, billen en benen omdat de doorbloeding daar minder goed is. Dat is ook de reden dat als u als vrouw afvalt, altijd eerst op het gezicht, armen en borsten afvalt. Juist waar u niet wilt afvallen. 

Aanpak cellulite

De doorbloeding in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulitehuid gladder en strakker. Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in de Vacumove zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, de plekken waar vrouwen vaak kampen met cellulite.

De doorbloeding heeft ook een gunstig effect op rusteloze benen.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief