nieuws

Win een afslankpakket in Eindhoven!


Geplaatst op 20 maart 2018 in categorie nieuws

Win, win, win!! Wij geven weg! In Shape Afslankstudio geeft een pakket weg twv €250,- Wil jij graag afvallen en slank die zomer in? Doe mee!

Je maakt kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches. Een pakket van 8 lessen in de Powerfit of Vacushaper voor plaatselijke vetverbranding. En de kilo’s, die pakken we aan met 4 weken Slinc. Normaal eten en toch snel afvallen.

Eind vorig jaar maakte we Emma Vereijken al blij met dit pakket. Wil jij deze fantastische prijs winnen en slank de zomer in? Ga direct naar onze Facebookpagina of naar Instagram en like onze pagina, deel het bericht en tag # in welke studio jij graag wilt afvallen: #Blixembosch  #Centrum  #Meerhoven

Laat ons ook vooral weten waarom jij dit pakket zo graag wilt winnen! En wie weet zien we jou terug in een van onze studio’s in Eindhoven. We maken de winnares bekend op vrijdag 16 maart 2018 op Facebook en Instagram.

Succes iedereen!

 Deze winactie is verlopen. De winnares is bekend gemaakt op vrijdag 16 maart 2018. Bekijk hier de bekendmaking.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief