nieuws

Win, win, win! Wij geven weg


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft een pakket van 4 weken cadeau t.w.v. maar liefst €250,- Je maakt kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches. Een pakket van 8 lessen in de Powerfit of Vacushaper voor plaatselijke vetverbranding. En de kilo’s, die pakken we aan met 4 weken Slinc. Normaal eten en toch snel afvallen. Wil jij deze fantastische prijs winnen? Ga direct naar onze Facebookpagina of naar Instagram en like onze pagina, deel het bericht en #tag in welke studio jij graag wilt afvallen. #Blixembosch #Centrum #Meerhoven We maken de winnaar bekend op vrijdag 19 mei op Facebook en Instagram. Succes iedereen!

Deze winactie is verlopen op 19 mei 2017. De winnares is geworden… bekijk hier het filmpje.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief