nieuws

Workout van Carlos Lens


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie nieuws

Op vrijdag 24 maart was afslankcoach Rachel Hulshof uitgenodigd om deel te nemen aan een workout onder leiding van Carlos Lens, de personal trainer van Linda de Mol. Die werd gehouden in de tuin van de redactie van Linda. Er waren zo’n 40 dames die meededen aan de workout. En de workout werd live uitgezonden op Lindalijnt.nl. Heb je de workout gemist? Je kunt hem hier terugkijken. Rachel is makkelijk te spotten, ze staat vooraan!

Benieuwd wat Rachel vond van deze workout? Ze vertelt je er alles over op haar persoonlijke blog.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief