×

Nieuws

Keep in touch

Start vandaag met afvallen!

get back in shape

• s t a r t • vandaag met afvallen! We hebben nog maar 6 weken voor de zomervakantie. Wij helpen je met sporten en gezonder eten, onder persoonlijke begeleiding. Ga slank de zomer in in en start nu. Afvallen doen we samen! Wij zijn er voor jou. Benieuwd? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek in een van onze 4 afslankstudio’s in Helmond, Eindhoven of Veldhoven.

Lees verder »
In Shape opent in Brandevoort in Helmond

Op 6 mei 2019 heeft Barbara van der Meer een nieuwe In Shape Afslankstudio geopend. Na inmiddels een jubileum van 12,5 jaar groeit In Shape uit haar Eindhovense voegen. Met 3 studio’s in Meerhoven, Blixembosch en Centrum opent In Shape Afslankstudio nu ook haar deuren in Brandevoort in Helmond.

Lees verder »
In Shape geeft 3x een afslankpakket weg

In Shape bestaat 12,5 jaar en dat mag gevierd worden! In Shape Meerhoven, In Shape Blixembosch en In Shape Centrum geven alledrie een afslankpakket weg van 4 weken twv € 275,-

Lees verder »
Al 12,5 jaar afvallen voor vrouwen

In Shape Afslankstudio viert deze maand haar 12,5 jarig jubileum. In september 2006 opende Rachel Hulshof haar studio aan de Ouverture 87 in Eindhoven. ‘Ik was zelf met Slinc. 15kg afgevallen en toen dacht ik: dit moeten meer vrouwen weten.’ En dat In Shape in Blixembosch een succes was, bleek niet alleen aan de resultaten in gewicht. In januari 2016, nu alweer 3 jaar geleden, opende er 2 nieuwe vestigingen van In Shape in Meerhoven en in het Centrum van Eindhoven. En het houdt niet op: 6 mei opent de 4de studio van In Shape in Brandevoort (Helmond).

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Ben je bang dat je weer aankomt of vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten je niet aan je lot over als je je streefgewicht hebt behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection