×

Nieuws

Keep in touch

In Shape wenst iedereen Fijne Feestdagen

in shape wenst fijne Kerst

In Shape Afslankstudio wenst iedereen hele fijne Kerstdagen via deze video met in de hoofdrol afslankcoaches Rachel, Virginia, Barbara, Anja en Marijke. Merry Christmas everybody.

Lees verder »
Hoe is het nu met afslankcoach Barbara van In Shape Brandevoort?

Afslank- en voedingscoach Barbara opende 1,5 jaar geleden haar In Shape deuren in Brandevoort. "Mijn eerste jaar had ik echt een vliegende start. Ik kwam voor veel vrouwen echt als geroepen in Brandevoort. Waar vrouwen uit Helmond en omstreken eerst moesten uitwijken naar Eindhoven, was dat nu niet meer nodig. Er bleek echt veel behoefte aan een afslankstudio als In Shape. En dan ben nog geen jaar bezig en dan is daar ineens Corona. Dat is als startende ondernemer echt wel even schrikken."

Lees verder »
Beleef Rosmalen interviewt In Shape Afslankstudio

In Shape is sinds januari dit jaar geopend in het centrum van Rosmalen en dat bleef niet onopgemerkt. 'Beleef Rosmalen' interviewde eigenaresse Marijke Kokke: “Beweging en voeding zijn voor mij een rode draad door mijn leven. Na mijn twee zwangerschap ben ik zelf afgevallen bij In Shape. Het was mijn eerste kennismaking met de Powerfit en Slinc. En ik voelde meteen: dit wil ik zelf doen!”

Lees verder »
Beleza huidinstituut in Eindhoven

Wist je dat afslank- en voedingscoach Anja van Dinter ook schoonheidsspecialiste is? Zij is al 15 jaar de trotse eigenaresse van huidinstituut Beleza, gevestigd direct naast In Shape Afslankstudio.

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio