×

Nieuws

Keep in touch

In Shape Afslankstudio bestaat 14 jaar

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding. “Al 14 jaar begeleid ik vrouwen in afvallen en op gewicht blijven." Maar het succes houdt niet op bij alleen de resultaten van de klanten. In Shape is inmiddels uitgegroeid naar 5 studio’s. “Daar ben ik zo trots op! Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen, dat is toch fantastisch.”

Lees verder »
Interview afslankcoach Virginia

Lees het interview met afslankcoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven door 'In de buurt Eindhoven'. Ze vertelt openhartig over haar eigen strijd met de kilo's en hoe dat haar heeft aangezet om zelf afslankcoach te worden.

Virginia: "Ik was continue bezig met extreem lijnen. Ik kreeg darmproblemen en door mijn zwangerschappen werd ik zwaarder dan ooit. Toen wist ik: het roer moet om."

Lees verder »
Afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

afvallen in Veldhoven, afvallen in Eindhoven, afvallen in Rosmalen, Afvallen in Helmond, afvallen in Eindhoven

Dit zijn onze afslankcoaches van In Shape Afslankstudio. In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen met een combinatie van beweging, voeding en begeleiding. En daar houden wij niet op. Wij onderscheiden ons als afslankstudio in het begeleiden in op gewicht blijven. Ben jij aangekomen van al dat thuiszitten? Niets om je voor te schamen, we herkennen het allemaal.

Lees verder »
Zusjes In Shape Meerhoven en Blixembosch

Wist je dat Virginia eigenaresse van In Shape Veldhoven | Meerhoven) en Rachel van In Shape Eindhoven | Blixembosch zusjes zijn?

Virginia van der Made, is het jongere zusje van Rachel Hulshof en opende alweer 4,5 jaar geleden haar studio in Meerhoven. Rachel: "Ik vind het hartstikke leuk om samen met mijn zusje te werken. Het gaat heel natuurlijk, omdat je elkaar zo goed kent. En veel mensen denken, dat als we elkaar privé zien dat we het alleen maar over werk hebben, maar dat is eigenlijk maar zelden zo. Ik ben wel heel blij dat Virginia deze stap destijds heeft gezet. Het is zo op haar lijf geschreven. Ze heeft dat heerlijke enthousiasme en passie voor het vak waardoor ze afvallen echt een feestje maakt."

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio