×

Nieuws

Keep in touch

Zusjes In Shape Meerhoven en Blixembosch

Wist je dat Virginia (In Shape Meerhoven) en Rachel (In Shape Blixembosch) zusjes zijn?

Virginia van der Made, is het jongere zusje van Rachel Hulshof en opende alweer 4 jaar geleden haar studio in Meerhoven. Rachel: "Ik vind het hartstikke leuk om samen met mijn zusje te werken. Het gaat heel natuurlijk, omdat je elkaar zo goed kent. En veel mensen denken, dat als we elkaar privé zien dat we het alleen maar over werk hebben, maar dat is eigenlijk maar zelden zo. Ik ben wel heel blij dat Virginia deze stap destijds heeft gezet. Het is zo op haar lijf geschreven. Ze heeft dat heerlijke enthousiasme en passie voor het vak waardoor ze afvallen echt een feestje maakt."

Lees verder »
In Shape opent in Rosmalen

Op zaterdag 4 januari 2020 opent Marijke Kokke haar In Shape studio in hartje centrum van Rosmalen (Gemeente Den Bosch). Na drie studio’s in Eindhoven en dit jaar de opening van In Shape Brandevoort in Helmond slaat In Shape nu haar regionale vleugels uit. Marijke raakte na haar eigen ervaringen met In Shape helemaal overtuigd van het concept. “Ik ben zelf na mijn beide zwangerschappen weer back in shape gekomen bij In Shape."

Lees verder »
* * G R O O T N I E U W S * *

Is er iemand zwanger? Word het een meisje? Veel van jullie hebben in de vakantie al een gooi gedaan naar het grote nieuws. Nou, zover zaten jullie er niet eens vanaf.

Want er komt inderdaad een meisje bij. Spannend...

Lees verder »
Weg met vakantiekilo's!

Wil jij van je vakantiekilo's af? Wij helpen je! Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch, in het Centrum van Eindhoven en in Brandevoort (Helmond).

Lees verder »
1 2 3 4 5

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Ben je bang dat je weer aankomt of vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten je niet aan je lot over als je je streefgewicht hebt behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection
× lees meer