×

Nieuws

Keep in touch

Afvallen met In Shape (video) begeleiding

Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor! Dat is het motto van In Shape Afslankstudio. Wij bieden niet alleen begeleiding in voeding, maar ook in beweging. In onze studio’s pakken wij jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af. Vanwege de Corona situatie zijn we op dit moment gesloten en kunnen wij niet begeleiden in beweging. Maar we kunnen er wel nog steeds voor je zijn als afslankcoach. Wij zijn jouw stok achter de deur als jij graag wilt afvallen.

Lees verder »
Corona: help us to help you

Als kleine zelfstandigen worden wij momenteel financieel hard geraakt, wij hebben jullie steun heel hard nodig. Onder het motto "Help ons gezond te blijven, wij helpen jou gezond te blijven" hebben wij daarom een aantal 'Corona FIT' pakketten samengesteld. Gezond eten en een versterking van een goede immuniteit is nu extreem belangrijk. Wij kunnen jou helpen met gezond eten of zelfs afvallen als je die uitdaging nu aan durft! 

Lees verder »
Gezond eten tijdens Corona

Hoe blijf jij gezond tijdens deze Corona crisis?

Je hele ritme ligt overhoop nu en de motivatie om af te vallen of gezond te eten en sporten verdwijnt. Maar wat dan? Want we willen natuurlijk ook niet aankomen! Maar hoe pak je dat het beste aan? Daar kunnen wij je bij helpen. In Shape is jouw stok achter de deur om gezond te eten en te bewegen. Wat bieden wij jou?

Lees verder »
Corona virus: Wat-als-scenario?

We krijgen veel mails en vragen over ‘wat als In Shape wél moet sluiten?’  Wat áls Brabant of Nederland op lock-down gaat en we bijvoorbeeld 3 weken binnen moet zitten? Kan ik dan doorgaan met mijn dieet? Hoe pak ik dat aan met mijn dieet: Slinc. of SLIMdiet? etc. Zodra we als In Shape Afslankstudio gesommeerd worden om te sluiten óf dat er we toch overgaan op lock down kunnen van jullie ons de volgende stappen verwachten.

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio