×

Nieuws

Keep in touch

Corona virus: wat doen wij?

Wat doen wij?

Je zult vast benieuwd zijn of wij open zijn morgen. We volgen goed de richtlijnen op en we hebben in overleg besloten om vooralsnog open te blijven. Onze 5 studio’s van In Shape Afslankstudio zijn morgen 16 maart dus geopend.

Lees verder »
Corona virus maatregelen bij In Shape

Onze 5 studio’s van In Shape Afslankstudio hebben extra maatregelen getroffen tegen het Coronavirus. Je kunt dus veilig komen sporten.  Wat is belangrijk om te weten over sporten en het Corona virus? 

Lees verder »
Let's go! Afvallen doen we samen

afvallen Eindhoven, afvallen Veldhoven, afvallen Helmond, afvallen Rosmalen

De voorjaarsvakantie is voorbij. Kids weer naar school en jij weer werken. Heb jij je tijdens de Carnaval of skivakantie iets teveel laten gaan en wil jij je kilo’s deze keer serieus aanpakken? Wij helpen je. In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 13 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent.

Lees verder »
Gratis parkeren bij In Shape

Parkeren is bij onze studio's geen probleem. Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle vijf de studio's en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven en Rosmalen parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur.

Lees verder »
2 3 4 5 6

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio