×

Nieuws

Keep in touch

Afslankcoach Rachel voor en na -19kg

In Shape Afslankstudio vierde in maart dit jaar haar 12,5 jarig jubileum. Inmiddels is In Shape uitgegroeid tot dé afslankstudio voor Eindhoven en omstreken. Maar hoe is het ooit begonnen? Oprichtster Rachel Hulshof: “Mijn passie voor dit vak is ontstaan uit mijn eigen ervaring met afvallen. Ik was zelf met Slinc. 15kg afgevallen (inmiddels 19kg) en toen dacht ik: dit moeten meer vrouwen weten.”

Lees verder »
Interview afslankcoach Virginia

Lees het interview met afslankcoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven door 'In de buurt Eindhoven'. Ze vertelt openhartig over haar eigen strijd met de kilo's en hoe dat haar heeft aangezet om zelf afslankcoach te worden.

Virginia: "Ik was continue bezig met extreem lijnen. Ik kreeg darmproblemen en door mijn zwangerschappen werd ik zwaarder dan ooit. Toen wist ik: het roer moet om."

Lees verder »
Zusjes In Shape Meerhoven en Blixembosch

Wist je dat Virginia (In Shape Meerhoven) en Rachel (In Shape Blixembosch) zusjes zijn?

Virginia van der Made, is het jongere zusje van Rachel Hulshof en opende alweer 4 jaar geleden haar studio in Meerhoven. Rachel: "Ik vind het hartstikke leuk om samen met mijn zusje te werken. Het gaat heel natuurlijk, omdat je elkaar zo goed kent. En veel mensen denken, dat als we elkaar privé zien dat we het alleen maar over werk hebben, maar dat is eigenlijk maar zelden zo. Ik ben wel heel blij dat Virginia deze stap destijds heeft gezet. Het is zo op haar lijf geschreven. Ze heeft dat heerlijke enthousiasme en passie voor het vak waardoor ze afvallen echt een feestje maakt."

Lees verder »
In Shape opent in Rosmalen

Op zaterdag 4 januari 2020 opent Marijke Kokke haar In Shape studio in hartje centrum van Rosmalen (Gemeente Den Bosch). Na drie studio’s in Eindhoven en dit jaar de opening van In Shape Brandevoort in Helmond slaat In Shape nu haar regionale vleugels uit. Marijke raakte na haar eigen ervaringen met In Shape helemaal overtuigd van het concept. “Ik ben zelf na mijn beide zwangerschappen weer back in shape gekomen bij In Shape."

Lees verder »
2 3 4 5 6

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio