×

Nieuws

Keep in touch

Afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

 

afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

Welkom bij In Shape Afslankstudio, afvallen onder persoonlijke begeleiding. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt en jij je op je gemak voelt.

Lees verder »
In Shape speelt Kerstvrouw

Wij spelen dit jaar zelf voor Kerstvrouw, want jij maakt kans op een fantastisch cadeau onder de boom. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 250,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape geeft dit pakket weg van 4 weken sporten in de warmte- of vacuümcabine in combinatie met Slinc.

Lees verder »
In Shape op TV - KRO De Monitor

Maandag 4 november zijn er opnames gemaakt in de studio van In Shape door het TV programma ‘De Monitor’. Dit programma neemt maatschappelijke kwesties onder de loep; met in deze uitzending: afvallen. In Shape werd uitgenodigd door de KRO-NRCV om hun concept toe te lichten. Afvallen door een combinatie van beweging, voeding & persoonlijke begeleiding. Rachel Hulshof, oprichtster van In Shape en Slinc. werd geïnterviewd door presentator Teun van de Keuken. 

Lees verder »
Expats Eindhoven | yes, we speak English

For any expat in Eindhoven or other English speaking citizen: please feel welcome in our studio, we speak English.

We are a weight loss studio especially for women. We offer a combination of sport, nutrition and personal guidance. Our movement methods are specific to lose weight on the places that you want to lose it as a woman.

Lees verder »
3 4 5 6 7

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio