×

Nieuws

Keep in touch

Met z'n twee├źn afvallen in Eindhoven

En de 2 winnaressen van onze winactie, voor beiden een afslankpakket van 4 weken t.w.v. maar liefst €250,- zijn geworden... bekijk de filmjes.

Lees verder »
Samen afvallen? Wij geven 2 pakketten weg!

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft maar liefst 2 afslank pakketten weg twv €250,- Wil jij graag afvallen samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw? Doe dan nu mee! Jullie maken samen kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches.

Lees verder »
Fijne zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio.

Lukt het afvallen jou niet alleen? There's no shame in that! Wij helpen je. Afvallen doen we samen. Dus schroom niet en bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Lees verder »
Ben jij al summerproof?

Wil jij graag slank de zomer in? Wacht niet tot ná je vakantie, maar start juist nu al! Dan ga je de vakantie met al wat minder kilo's in en voel je je veel fijner. Tijdens je vakantie onderbreken we het dieet even en geven we je genoeg tips en handvaten om de vakantie goed door te komen, zónder aan te komen!

Lees verder »
3 4 5 6 7

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Ben je bang dat je weer aankomt of vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten je niet aan je lot over als je je streefgewicht hebt behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection