×

Nieuws

Keep in touch

* * G R O O T N I E U W S * *

Is er iemand zwanger? Word het een meisje? Veel van jullie hebben in de vakantie al een gooi gedaan naar het grote nieuws. Nou, zover zaten jullie er niet eens vanaf.

Want er komt inderdaad een meisje bij. Spannend...

Lees verder »
Weg met vakantiekilo's!

Wil jij van je vakantiekilo's af? Wij helpen je! Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch, in het Centrum van Eindhoven en in Brandevoort (Helmond).

Lees verder »
In Shape zomerrooster

Tijdens de zomervakantie zijn onze studio’s aangepast geopend. Buiten deze weken, zijn wij gewoon volgens onze reguliere openingstijden geopend. Bekijk hier het zomerrooster >>>

Lees verder »
Start vandaag met afvallen!

get back in shape

• s t a r t • vandaag met afvallen! We hebben nog maar 6 weken voor de zomervakantie. Wij helpen je met sporten en gezonder eten, onder persoonlijke begeleiding. Ga slank de zomer in in en start nu. Afvallen doen we samen! Wij zijn er voor jou. Benieuwd? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek in een van onze 4 afslankstudio’s in Helmond, Eindhoven of Veldhoven.

Lees verder »
3 4 5 6 7

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio