×

Nieuws

Keep in touch

Weg met vakantiekilo's!

Ben jij je vakantiekilo's nog niet kwijt? Wij helpen je! Samen met een afslank- en voedingscoach van In Shape Afslankstudio ga je aan de slag met beweging, voeding en begeleiding. En er is altijd een In Shape bij jou in de buurt met een studio in Meerhoven, Blixembosch en in het Centrum van Eindhoven.

Lees verder »
Met z'n twee├źn afvallen in Eindhoven

En de 2 winnaressen van onze winactie, voor beiden een afslankpakket van 4 weken t.w.v. maar liefst €250,- zijn geworden... bekijk de filmjes.

Lees verder »
Samen afvallen? Wij geven 2 pakketten weg!

Win, win, win!! In Shape Afslankstudio geeft maar liefst 2 afslank pakketten weg twv €250,- Wil jij graag afvallen samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw? Doe dan nu mee! Jullie maken samen kans op 4 weken afvallen onder begeleiding van een van onze afslank- en voedingscoaches.

Lees verder »
Fijne zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie kun je gewoon terecht bij In Shape Afslankstudio.

Lukt het afvallen jou niet alleen? There's no shame in that! Wij helpen je. Afvallen doen we samen. Dus schroom niet en bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Lees verder »
3 4 5 6 7

Webshop

Bekijk alle onze producten in onze webshop. >>>

 

 

Op gewicht blijven

Ben je bang dat je weer aankomt of vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten je niet aan je lot over als je je streefgewicht hebt behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen! >>>

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection