afvallen met orangefit

Orangefit

Orangefit: jouw plantaardige eiwit

Heb jij een koemelkallergie of lactose intolerantie? Of eet je vegetarisch? Bij In Shape Afslankstudio koop je nu jouw plantaardige Orangefit product.

De plantaardige eiwit producten van Orangefit zijn ideaal als je wilt afvallen. Deze puur en hoogwaardige erwten-eiwit producten zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook nog eens bijzonder lekker. De erwten-proteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook.

Alle Orangefit eiwitshakes bevatten geen kunstmatige zoetstoffen. De lekkere smaak is van natuurlijke aroma’s en zoetstof afkomstig uit planten, zoals stevia.

Plantaardige  eiwitten

In de supermarkt vind je een steeds ruimer assortiment aan zuivelproducten op plantaardige basis. De soja is de meest bekendste variant, maar tegenwoordig heb je ook varianten op basis van rijst, haver, amandel, kokos in een melk, yoghurt en kwark uitvoering.

Maar niet alle plantaardige zuivelproducten zijn goed om te gebruiken tijdens een dieet. Sommigen bevatten teveel suikers en/of vetten als je graag wilt afvallen.

Orangefit is ook heel makkelijk om te gebruiken tijdens Slinc. Je vervangt de koemelk zuivel producten door Fit Green Protein. Ook kun je met Fit Green Meal Diet je tussendoortje, lunch of ontbijt van Slinc. volledig vervangen. Heel handig, als je wat minder tijd hebt!

Volg jij op dit moment Slinc. en wil je graag de Orangefit producten gebruiken? Vraag altijd eerst aan je coach welke vervanging en hoe vaak voor jou het beste is.

De Orangefit producten zijn suikervrij en vetarm en daarom ideaal als je wat kilo’s kwijt wilt. En je hoeft niet bang te zijn voor een opgeblazen gevoel of onrustige darmen. De Orange Fit Green Protein is volledig vrij van lactose, gluten, soja, noten, pinda’s en tarwe.

Orangefit: makkelijk in gebruik

De eiwit producten zijn heel makkelijk in gebruik: er zit een handig maatschepje in de zak zelf waarmee je de dosering afmeet. Meng een schepje Fit Green Protein met wat water of plantaardige melk, even schudden en je bent klaar. De gele spliterwten die als plantaardige eiwitbron gebruikt zijn, hebben een fijne structuur en een aangename smaak. Je hebt hierdoor ook minder last van klontjes in je shake. Ook kun je er met een stuk fruit erbij een smoothie van maken.

100% plantaardig, 100% diervriendelijk

We hebben maar één wereld en maar één lichaam. Orangefit is niet alleen goed voor de wereld maar ook goed voor jou. Aan de plantaardige eiwitpoeder komt geen dier te pas. Lief voor de dieren, lief voor het milieu, lief voor je lijf. Fit Green Protein is vrij van dierlijke ingrediënten als wei, caseïne en ei-eiwit. De vegan eiwitshakes bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten en zijn dus ook 100% geschikt voor vegetariërs.

De voordelen van ‘Fit Green Protein’ eiwitshake op een rij:

  • 100% plantaardige eiwitten
  • Complete eiwitbron
  • Heerlijke smaak, zonder kunstmatige zoet- en smaakstoffen
  • Gemaakt van premium erwten-eiwitten
  • Bevordert je spierherstel en -opbouw
  • Geen lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda’s
  • 100% geschikt voor vegetariërs

In Shape Afslankstudio heeft verschillende producten van Orangefit in het assortiment. De Fit Green Protein is ideaal om te combineren met Slinc. als je een koemelk allergie hebt of lactose intolerantie. Met de Fit Green Meal kun je een Slinc. ontbijt of lunch vervangen. Makkelijk als je wat meer haast hebt, over moet werken, in een vergadering zit of veel onderweg bent.

De Fit Green Protein de ideale keuze voor als je verantwoord wilt bouwen aan een fit en gezond lichaam. Fit Green Protein is niet alleen goed voor jou en de wereld, maar is ook nog eens bijzonder lekker.

Wil jij graag Orangefit producten gaan gebruiken, maar ben je geen klant bij In Shape? Geen probleem, je kunt gewoon binnenlopen.
Zoek een In Shape studio bij jou in de buurt.

Fit Green Protein

Fit Green Protein is er in de smaken Vanille, Choco, Aardbei, Mango/Perzik en Banaan.

Fit Green Protein 450 gram à € 19,90

Fit Green probeerzakje € 2,49

Fit Green Meal Diet

De Fit Green Meal Diet is er in de smaken Vanille en Blueberry.

Fit Green Meal Diet 850 gram à € 29,90

Fit Green Hero

De Fit Green Hero is er in de smaken Vanille en Blueberry.

Fit Green Hero 100 gram à € 3,49

Afvallen waar jij wilt

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af!

5 Studio's

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een intake gesprek aan bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of Rosmalen. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis! Kies een studio bij jou in de buurt: Blixembosch, Centrum Ehv, Meerhoven, Brandevoort of Centrum Rosmalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief