in shape afslankstudio

Personal trainer Rosmalen

Personal training Rosmalen

Een personal trainer voor Rosmalen

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rosmalen omdat je wil afvallen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. Daarmee bieden wij alles onder 1 dak: sport, voeding & persoonlijke begeleiding.

Sporten in Rosmalen

Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines in onze afslankstudio train je juist die zones waar je wilt afvallen. In de warmtecabine voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Sporten in warmte zorgt juist voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is.

Stoor je je vooral aan je buikvet of wil strakkere benen en billen? De liggende grondoefeningen in de cabine stemmen we af op jouw probleemzones. Tegelijk werken we ook aan je conditie, dus je voelt je snel fit en lekker in je lijf. En dat in een halfuurtje, 2x per week.

Personal training in sportschool Rosmalen

Je wordt bij het sporten in de warmte- en vacuümcabine begeleid door een personal coach van In Shape Afslankstudio. In de Powerfit is het belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Ze let niet alleen op je houding, maar motiveert je ook voor net even die laatste 3,2,1… oefening te doen.

Er zit dus altijd een personal trainer in Rosmalen bij om je te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Mochten de oefeningen in de Powerfit geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de Vacushaper dé uitkomst.

Personal training Den Bosch

Training in een vacuümcabine

De Vacushaper is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt een slank bovenlichaam, maar hebt in verhouding vollere benen en/of billen. Je kunt trainen wat je wilt, zonder resultaat te halen. Dit komt bijna altijd door een slechte doorbloeding.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding.  Op de Vacushaper loop je op een loopband op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam.

Wil je een intensievere training in onze kleinschalige sportschool in Rosmalen? Je kunt de vacuümtraining ook volgen op een crosstrainer.

Personal training Den Bosch

Ook voor alle vrouwen uit Den Bosch zijn wij jouw personal trainer voor het bereiken een gezonder en fitter lichaam. Met sport, voeding en persoonlijke begeleiding behalen we samen je doel.

Onze studio ligt in het hartje centrum van Rosmalen en is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch. Je kunt aan de achterzijde gratis parkeren. En heel handig: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Wel zo makkelijk als je fulltime werkt.

Sportschool Rosmalen

Vrouwen sportschool Rosmalen

Onder begeleiding van je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio in Rosmalen volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Niet alleen met sport, maar ook met voeding.

We hebben voor ieder wat wils, van voedingsbegeleiding tot dieetprogramma’s Slinc. en SLIMdiet die wat meer snelheid in afvallen bieden. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding.

Personal coach Rosmalen

Jouw eigen personal trainer bij In Shape Afslankstudio

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Omdat onze studio alleen voor vrouwen is, werken wij in ons team uitsluitend met vrouwelijke personal trainers. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Rosmalen is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen.

En onze studio’s zijn speciaal voor vrouwen. That’s right, ladies only!

Contact opnemen met een personal coach in Rosmalen

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar een personal trainer in Den Bosch of Rosmalen, zijn wij er voor jou. Personal coach Marijke Kokke en haar team staan voor je klaar. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijkt Marijke samen met jouw welk programma het beste bij jou past. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Personal trainer Rosmalen

Personal coach Marijke Kokke

Meld je aan voor onze nieuwsbrief