in shape afslankstudio

Personal trainer Rosmalen

Een personal trainer voor Rosmalen

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Rosmalen? In Shape Afslankstudio biedt een combinatie van beweging, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Je sport onder begeleiding van je eigen personal trainer in een infrarood warmtecabine. Je ligt in de cabine die verwarmd wordt tot 37 graden. De combinatie van sporten in een verwarmde ruimte zorgt ervoor dat je sneller vet verbrandt. Je doet liggende grondoefeningen, die zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen. Dus wil jij buikvet verbranden of wil je juist je cellulite aanpakken op je benen en billen? Het kan allemaal. En je bouwt meteen je conditie op. Je voelt je snel fit en lekker in je lijf.

Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen! En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen personal training in Rosmalen.

personal trainer Rosmalen

Personal training in Rosmalen

Onze studio in Rosmalen ligt in het hartje centrum en je kunt er gratis parkeren (aan de achterzijde). En heel handig: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Wel zo makkelijk als je fulltime werkt. Bij In Shape begeleiden we je naast sport ook in je voeding. We hebben voor ieder wat wils, van voedingsbegeleiding tot dieetprogramma’s Slinc. en SLIMdiet die wat meer snelheid in afvallen bieden.

De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren je, geven tips en beantwoorden al je vragen. Bij ons gaat je individueel aan de slag met een personal coach in Rosmalen, die ervoor zorgt dat je goed in je vel gaat zitten.

Contact opnemen met een personal coach in Rosmalen

Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor. Met onze personal coach voor Rosmalen ga je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Wij houden vooraf altijd eerst een intake gesprek waarin we samen kijken naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Ons team in Rosmalen staat voor je klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief