in shape afslankstudio

Personal trainer Veldhoven

Personal training in Veldhoven

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een personal trainer in Veldhoven? In Shape Afslankstudio in Meerhoven biedt je alles onder 1 dak: beweging, voeding én begeleiding. Na het 10-jarig succes van In Shape Afslankstudio in Blixembosch startte eigenaresse Virginia van der Made in januari 2016 haar studio in Meerhoven. In Shape Afslankstudio is voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen. Wij maken gebruik van innovatieve trainingsmethodes die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. En dat onder de persoonlijke begeleiding van afslank- en voedingscoach Virginia van der Made.

personal training in veldhoven

Virginia van der Made: jouw personal trainer voor Veldhoven

Nadat Virginia zelf veel was afgevallen met SLIMdiet en Slinc. wilde ze niets liever dan dit gevoel delen met andere vrouwen. “Ik ben ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! En met In Shape Afslankstudio bied ik vrouwen de ideale combinatie van beweging, voeding en begeleiding. Ik begeleid nu als personal coach voor Veldhoven vrouwen naar hun ideale gewicht. En dat is fantastisch!”

In Shape Afslankstudio in Meerhoven

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar personal training in Veldhoven. Rachel Hulshof (de zus van Virginia) startte in 2006 de eerste studio van In Shape in Blixembosch in Eindhoven. Met 2 nieuwe vestigingen in Eindhoven, in het Centrum en de studio van Virginia in Meerhoven, kan In Shape meer vrouwen van dienst zijn. En nu met de vestiging in Meerhoven, kunnen ook vrouwen uit Veldhoven terecht bij In Shape. Virginia is jouw personal coach in Veldhoven. Benieuwd? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij personal coach Virginia van In Shape Afslankstudio in Meerhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

personal trainer Veldhoven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief