in shape afslankstudio

Personal trainer in Veldhoven

Personal trainer Veldhoven

Jouw personal trainer in Veldhoven

Personal training in Veldhoven

Wil je graag aan je lichaam werken onder begeleiding van een personal trainer in Veldhoven? In Shape Afslankstudio biedt alles onder 1 dak: sport, voeding en coaching. Samen met je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio Meerhoven volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

In Shape is een kleinschalige studio met een team van personal trainers speciaal voor vrouwen. Personal trainer Virginia: ‘That’s right, woman only! Je sport met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal.

Personal coaching voor vrouwen

In Shape Afslankstudio is voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen. Wij maken gebruik warmte- en vacuümcabines die zorgen voor doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie.

Personal training in onze studio in Veldhoven

Met sporten in warmtecabine in onze studio in Veldhoven train je niet alleen het hele lichaam, maar je valt plaatselijk vet af en pakt probleemzones aan. Je voert liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Bij een normale vorm van sporten ga je na 20 à 30 minuten pas vet verbranden. Sporten in warmte zorgt echter voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is. Onze personal trainer in Veldhoven begeleidt je tijdens het sporten in de warmtecabine.

In Shape Afslankstudio werkt met de allernieuwste vorm van verwarming: infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Zo krijg je een gladde en strakke huid. En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief. Jouw personal trainer zit erbij en houdt in de gaten of je de oefening goed uitvoert. Ze let op je houding en motiveert je voor net die laatste 3,2,1… oefening.

Personal training Veldhoven

Training Vacushaper

Heb je blessures waardoor je geen liggende grondoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper dé uitkomst voor jou. Dit is een rustige vorm van training op een loopband in een vacuümcabine. In een afgesloten ruimte die vacuüm wordt gezogen, loop je loop op een rustig tempo. De vacuüm zorgt voor een hogere doorbloeding in de buik, billen en benen. Wat voor een hogere vetverbranding zorgt. Je valt meer plaatselijk af en dat wil toch elke vrouw?

Personal trainer Virginia

Voor een meer gezond en fit lijf is voeding net zo belangrijk. Daar weet personal trainer Virginia alles van. Nadat zij veel was afgevallen met Slinc. wilde ze niets liever dan dit gevoel delen met andere vrouwen. Virginia: “Er is niets zo lekker als je energiek en fit voelen! En ik kan het weten, want ik heb me zeker ook anders gevoeld. Na mijn zwangerschappen voelde ik me futloos, ik deed niets aan sport en ik was kilo’s te zwaar. Ik pakte dit aan met sport, voeding en coaching en dat werkte voor mij. Voor mij was het toen heel duidelijk: dit gevoel wil ik delen.

Als het aankomt op afvallen, ben ik ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! Met  In Shape Afslankstudio bied ik vrouwen de ideale combinatie van sport, dieet en begeleiding. Ik begeleid nu als personal coach voor Veldhoven vrouwen naar hun ideale gewicht. En dat is fantastisch!”

Contact opnemen met een personal trainer in Veldhoven

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar personal training in Veldhoven.

Wil je graag weten wat In Shape Afslankstudio Meerhoven voor jou kan betekenen? Virginia is jouw personal trainer in Veldhoven. Maak gerust een afspraak met Virginia voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Ze bekijkt samen met jouw welk programma het beste bij jou past. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar ♥

Vraag een gratis intake aan!

  Personal coach Veldhoven

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Veldhoven | Meerhoven
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief