in shape afslankstudio

Personal trainer Veldhoven

Personal trainer Veldhoven

Personal training in Veldhoven

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een personal trainer in Veldhoven? In Shape Afslankstudio in Meerhoven biedt je alles onder 1 dak: beweging, voeding én begeleiding. Na het 10-jarig succes van In Shape Afslankstudio in Blixembosch startte eigenaresse Virginia van der Made in januari 2016 haar studio in Meerhoven.

Coaching voor vrouwen van jong tot oud

In Shape Afslankstudio is voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen. Wij maken gebruik van innovatieve trainingsmethodes die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. En dat onder de persoonlijke begeleiding van afslank- en voedingscoach Virginia van der Made.

Personal training in onze studio in Veldhoven

Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines in onze studio in Veldhoven, val je plaatselijk af en pak je de probleemzones aan. In de Powerfit voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Bij een normale vorm van sporten ga je na 20 à 30 minuten pas vet verbranden. Sporten in warmte zorgt echter voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is. Onze personal trainers in Veldhoven werken met de allernieuwste vorm van verwarming: Infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Zo krijg je een gladde en strakke huid. En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief! Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van onze personal trainers.

Virginia van der Made

Nadat Virginia zelf veel was afgevallen met SLIMdiet en Slinc. wilde ze niets liever dan dit gevoel delen met andere vrouwen. “Ik ben ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! En met In Shape Afslankstudio bied ik vrouwen de ideale combinatie van beweging, voeding en begeleiding. Ik begeleid nu als personal coach voor Veldhoven vrouwen naar hun ideale gewicht. En dat is fantastisch!”

In Shape Veldhoven

Afslanken in Veldhoven

In Shape Afslankstudio in Meerhoven

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar personal training in Veldhoven. Rachel Hulshof (de zus van Virginia) startte in 2006 de eerste studio van In Shape in Blixembosch in Eindhoven. Met 2 nieuwe vestigingen in Eindhoven, in het Centrum en de studio van Virginia in Meerhoven, kan In Shape meer vrouwen van dienst zijn. En nu met de vestiging in Meerhoven, kunnen ook vrouwen uit Veldhoven terecht bij In Shape. Virginia is jouw personal coach in Veldhoven.

Plan een gratis vrijblijvende afspraak

Benieuwd? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij personal coach Virginia van In Shape Afslankstudio in Meerhoven. De koffie staat klaar. Je bent van harte welkom ♥

Meld je aan voor onze nieuwsbrief