Slim diet

Gemakkelijk en lekker diëten

Wat is Slimdiet?

Met SLIMdiet vervang je al je maaltijden op de dag door een SLIMdiet product. En denk je nu: mag ik dan alleen maar shakes? Zeker niet! Het assortiment van SLIMdiet is heel breed van omeletten, pannenkoeken tot brood en aanmaaklimonades. Producten in alle smaken, koud en warm, zoet en zout. Het assortiment is heel breed met 36 verschillende producten. Je neemt 4 tot 6 producten per dag op advies van jouw In Shape afslankcoach.

SLIMdiet makkelijk afvallen

Maar wat is dat precies: een Slimdiet maaltijdvervanger?

Een SLIM diet maaltijd is een eiwitrijke poedervorm in een zakje die je aanmaakt met water. Dat wordt bijvoorbeeld een beslag dat je in de pan bakt tot een pannenkoek of omelet, de ander verwarm je in de magnetron tot een soepje. Een dessert kun je bijvoorbeeld drinken als een smoothie, maar je kunt het mengsel ook laten opstijven in de ijskast tot een mousse. Het brood wordt deeg als je het aanmaakt met water en kun je perfect gebruiken als bodem voor een lekkere pizza. In het begeleidende boekje staat precies uitgelegd hoe je alle producten klaar maakt.

Waarom zou ik voor dit proteïnedieet kiezen?

Wat zo makkelijk is aan SLIMdiet, is dat je niet hoeft na te denken over wat je allemaal mag eten. SLIMdiet maakt het heel makkelijk voor je. Het is duidelijk en daarmee ook een heel gekaderd programma. En dat zorgt ervoor dat je ook niet in de verleiding komt om iets anders te eten. Dit dieet geeft een hele duidelijke ‘nee’. En dat is vooral erg handig als je minder gedisciplineerd bent als het op lijnen aankomt.

SLIMdiet maakt het simpel en duidelijk voor je én je valt er snel mee af. Onze ervaring is dat je als vrouw gemiddeld 1,5kg per week afvalt met dit proteïne dieet. Als iets motiverend werkt, is het snel zichtbaar resultaat.

Wat ook handig is, is dat de maaltijden heel makkelijke en snel klaar te maken zijn. Ben je van huis of op je werk? Je kunt veel gerechten thuis al voorbereiden en meenemen of je neemt een SLIM diet reep mee. Dit kant-en-klaar product heeft een heerlijke bite en zijn zo lekker, dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het nog verantwoord is. De repen zijn er in 5 smaken: Chocolade, Karamel of rode vruchten crunch, cappucchino en amandel smaak.

Slimdiet bij In Shape

Heb je geen honger?

Nee, de producten bestaan uit hoogwaardige eiwitten die ervoor zorgen dat je geen hongergevoel hebt. Dat is nu eenmaal een eigenschap van eiwitten, je zit er snel vol van.

Hoe smaken de producten?

Hartstikke lekker! Ja echt. Natuurlijk heb je zo je voorkeur in wat je lekker vindt, maar het assortiment is met 36 producten heel uitgebreid. Je kiest elke week voor de producten die je zelf het lekkerste vindt. De smaken zijn zo goed ontwikkeld dat het bijna niet te onderscheiden is van een product uit de winkel. Ben jij een ontzettende zoetekauw of houd je juist van hartig? Laat je vooral verrassen met de assortimentbox van SLIMdiet, want we hebben vaak genoeg een echte zoetekauw zien kiezen voor vooral hartige producten en andersom. Het startpakket van SLIMdiet bevat een gemixt assortiment voor één week, zodat je alle smaken een keer kunt proeven. Super handig! Slimdiet bij In Shape

Mag ik dan niets anders?

Jawel, je vult de producten aan met groenten. Denk aan rauwkost, wokgroenten, groente uit de oven of gekookte groente. Veel van de SLIM diet producten kun je bereiden met groenten: denk aan een gevulde boerenomelet of soep, een pizzabodem met je eigen groente toppings. Vind jij het lastig om creatief met groenten iets te bedenken? Wij hebben de beste SLIMdiet tips voor je op een rij gezet.

Hoe volg ik Slimdiet?

Voor het beste resultaat volg je SLIMdiet onder persoonlijke begeleiding van een In Shape afslank- en voedingscoach. Elke week wegen we jou en meten je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa).

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij ook jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door met je mee te denken over je dagindeling, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Onze In Shape afslankcoaches hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

SLIMdiet Assortimentbox In Shape

Maar als ik ben afgevallen, kom ik dan niet al die kilo’s weer aan?

SLIMdiet wordt langzaam in fases afgebouwd, waarbij je langzaam weer normaal gaat eten. Op deze manier voorkom je een jojo-effect. Je doet dit onder begeleiding van een In Shape afslankcoach.

Slim diet in combinatie met beweging

Het dieet volg je bij In Shape Afslankstudio in combinatie met sporten in warmtecabineVacushaper of Vacumove. Deze methodes zorgen ervoor dat de kilo’s die je afvalt meer van de buik, billen en benen afgaan. We tonen dit aan door je te meten in centimeters, zodat je ook ziet dat je afvalt waar jij het juist wil. Doordat je door de warmte- van vacuümcabines ook je doorbloeding verhoogt, vermindert ook je cellulite. Je huid wordt weer glad en mooi.

De voordelen van SLIMdiet op een rijtje:

  • Je hebt snel en zichtbaar resultaat (gemiddeld 1,5kg per week als vrouw)
  • Je hebt geen honger
  • Het zijn makkelijk bereidbare producten
  • Het is een gekaderd programma
  • Je volgt het onder begeleiding van een afslankcoach
  • In combinatie met de warmte- of vacuümcabine val je meer plaatselijk af
  • Je bouwt het programma geleidelijk af in fases
  • Geen jojo-effect
  • Je start met een SLIMdiet assortimentbox voor 1 week

Ja, ik ben wel geïnteresseerd

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake geprek aan bij een van onze 5 In Shape Afslankstudio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard of Rosmalen.

Slim diet

De werking van Slimdiet

Afvallen door middel van het eiwitdieet is een medische methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. Je eet alleen proteïnen (eiwitten). Na 48 uur heeft het lichaam haar suikerreserves opgebruikt en gaat het lichaam energie uit haar vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan aan de verlaagde calorische waarde.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief