voeding

SLIMdiet

Hoe kun je het beste afvallen, zonder op te letten op wat je nou allemaal wel en niet mag eten? Of wil je simpelweg niet in de verleiding komen? Dan is het SLIMdiet een geweldig dieet voor jou.

Slimdiet bestaat uit een groot aantal zeer gevarieerde gerechten. Van zoet tot zout, koude en warme producten, zoals verschillende smaken soepen, dranken, omeletten, pannenkoeken, cappuccino, yoghurts etc. De lekkere repen zijn heerlijk als afwisseling en de kant-en-klaar producten zijn gemakkelijk als je langere tijd van huis bent en geen tijd hebt om een maaltijd te bereiden. Je kunt ook veel gerechten thuis al voorbereiden en meenemen. Denk aan een dagje weg, een middag shoppen, maar denk ook aan momenten dat je lang in een vergadering zit op je werk of lang in de file staat.

Afvallen met SLIMdiet

Het SLIMdiet eiwitdieet bestaat uit vier tot vijf maaltijden per dag en volg je in combinatie met een bewegingsprogramma in de Powerfit, Vacushaper of Vacumove. Deze methodes zorgen ervoor dat de kilo’s die je afvalt meer van de buik, billen en benen afgaan. Doordat je hierdoor ook je doorbloeding verhoogt, vermindert ook je cellulite. Je huid wordt weer glad en mooi.

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een In Shape afslank- en voedingscoach waarbij onder andere je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) regelmatig wordt gemeten. Het programma wordt in fases afgebouwd, waarbij je langzaam weer normaal gaat eten. Tijdens het intake gesprek wordt samen in overleg met jou bepaald hoelang je het programma volgt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake geprek aan.

De werking van SLIMdiet

Afvallen door middel van het eiwitdieet is een medische methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. Je eet alleen proteïnen (eiwitten). Na 48 uur heeft het lichaam haar suikerreserves opgebruikt en gaat het lichaam energie uit haar vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan aan de verlaagde calorische waarde.

Startpakket SLIMdiet

Wil je het SLIMdiet graag eerst uitproberen? Het startpakket van SLIMdiet bevat een gemixt assortiment voor één week, zodat je alle smaken een keer kunt proeven. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen  en laat je informeren.

SLIMdiet startpakket

Afvallen waar jij wilt

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees verder »

5 Studio's

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier direct een intake gesprek aan bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of Rosmalen. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis! Kies een studio bij jou in de buurt: Blixembosch, Centrum Ehv, Meerhoven, Brandevoort of Centrum Rosmalen. Lees verder »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief