N Beste afslankstudio van eindhoven l

Specials

Eetworkshop

We laten u tijdens deze workshop zien hoe een goede eetdag eruit ziet. Van ontbijt tot het avondeten. De eetworkshop is bedoeld om u te inspireren in nieuwe ideeën en handvaten voor een gezonde eetdag. Wat zijn verantwoorde tussendoortjes, hoe kunt u meer variëren met groente en hoe kunt u gezond eten aantrekkelijk maken?

We gaan aan de slag met bereiden en proeven. Wat zijn voedzame producten en hoe kunt u ze bereiden? Ook rondom feestdagen werken we met thema's, zodat u inspiratie kunt opdoen voor gezonde alternatieven tijdens bijvoorbeeld een verjaardag, Pasen of Kerst.

De workshop wordt gegeven door voedingscoaches Rachel Hulshof, Anja van Dinter en Virginia van der Made. We gaan niet alleen aan de slag in de keuken; de workshop is ook informatief. We vertellen over voeding, voedzaam eten, afvallen en op gewicht blijven.

 


Kosten

De deelname is € 65,- per persoon. Naast een tussendoortje en een avondmaaltijd die uzelf bereid en nuttigt tijdens de workshop, krijgt u ook een maaltijdbox mee. Deze box t.w.v. €30,- bevat producten met bijhorende recepten, zodat u zelf thuis nog verder aan de slag kunt.

Voor wie is deze workshop bestemd?

De workshop is speciaal voor vrouwen. Iedere vrouw boven de 16 jaar kan deelnemen aan deze workshop. Of u nou overgewicht heeft, al op gewicht bent of op dit moment bezig bent met een lijnperiode: u kunt gewoon deelnemen. Per workshop kunnen er maximaal 10 dames deelnemen. Deze workshop staat los van onze overige diensten binnen In Shape Afslankstudio. U hoeft dus ook geen klant te zijn bij een van onze studio’s om aan deze workshop deel te nemen.

Inschrijven!

De eetworkshop is van 14.30 uur tot 17.30 uur op locatie:

In Shape Afslankstudio
Engelsbergenstraat 8
5616 JC Eindhoven

zaterdag 19 maart 
zaterdag 16 april (thema meivakantie)
zaterdag 28 mei
zaterdag 25 juni (thema barbeque)
zaterdag 15 oktober
zaterdag 26 november
zaterdag 17 december (thema Kerst)

Voor inschrijving vul onderstaand contactfomulier in en geef voor welke datum u zich wilt opgeven en met hoeveel personen. 


  

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection