in shape afslankstudio

Totaal programma

Don't wish for it work for it

In Shape Afslankstudio biedt een combinatie aan van beweging, voeding en persoonlijke begeleiding. Dus alles onder 1 dak!

Plaatselijk afvallen en figuurcorrectie

Voor de bewegingsmethodes maken wij gebruik van de Powerfit infraroodcabine, Vacushaper en Vacumove die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. De Powerfit is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones, de buik, billen en/of benen. In de verwarmde Powerfit infraroodcabine, voer je liggend oefeningen uit. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak.

De Vacushaper en Vacumove zijn speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst. Een combinatie van vacuüm en een lichte looptraining zorgt voor een betere doorbloeding op de bekende probleemzones en vetverbranding.

Persoonlijke begeleiding afvallen

Plaatselijk afslanken afvallen waar je juist wilt afvallen

Gratis intake gesprek bij In Shape Afslankstudio

Voeding- en dieetprogramma’s

In Shape Afslankstudio helpt je om bewust te worden van wat je eet en begeleidt je in het aanpassen van je eetgewoonte. Wij werken met het succesvolle eetprogramma Slinc., het eiwitdieet Slimdiet en Clean 9 Forever Living. Slinc. bestaat uit een voedingsprogramma met zes eetmomenten per dag, waarbij je producten eet die je gewoon in de winkel kunt kopen: dus gewoon eten. Het medisch onderbouwd eiwitdieet SLIMdiet vervang je al maaltijden. Je gebruikt maaltijdvervangers die voornamelijk bestaan uit eiwitten. Clean 9 van Forever Living is een cleansing programma om het lichaam volledig te reinigen. Lees hier meer over onze succesvolle eetprogramma’s.

Slinc. voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit mooi gepresenteerd op een folderrek

Persoonlijke begeleiding

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding, zowel de trainingen als in voeding. Een voedingsdeskundige weegt je wekelijks en spreekt de resultaten met je door. De voedingsadviezen zijn persoonlijk; afgestemd op jouw (lichamelijke) behoeftes en rekening houdend met jouw leef- en werksituatie. Wij zorgen dat een programma voor iedereen toepasbaar is in het dagelijkse leven.

Wij zijn tevens je stok achter de deur. Je volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Afvallen doen we samen!

Wij begeleiden niet alleen in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht heeft behaald. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Snel en zichtbaar resultaat

Met het bewegingsprogramma verlies je in korte tijd centimeters in omvang. Met de aanvulling van een goed voedingspatroon val je kilo’s in gewicht af. Aan de ene kant is er dus een afname in centimeters in omvang en aan de andere kant een afname in kilo’s in gewicht.

Kortom: op een gezonde manier snel het resultaat bereiken dat je graag wilt en leren hoe je op gewicht kunt blijven! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan.

Gratis intake gesprek bij In Shape Afslankstudio

Meld je aan voor onze nieuwsbrief