N Beste afslankstudio van eindhoven l

Voeding

Proslank eiwitdieet

Hoe kunt u het beste afvallen, zonder op te letten op wat u nou allemaal wel en niet mag eten? Of wilt u simpelweg niet in de verleiding komen? Dan is het Proslank eiwitdieet een geweldig dieet voor u.

Het Proslank eiwitdieet bestaat uit een groot aantal zeer gevarieerde gerechten. Van zoet tot zout, koude en warme producten, zoals verschillende smaken soepen, dranken, omeletten, pannenkoeken, cappuccino, yoghurts etc. De lekkere snacks en repen zijn heerlijk als afwisseling en de kant-en-klaar producten, zoals een pakje drinken, koekjes, crackers zijn gemakkelijk als u langere tijd van huis bent en geen tijd heeft om een maaltijd te bereiden. Denk aan een dagje weg, een middag shoppen, maar denk ook aan momenten dat u lang in een vergadering zit op uw werk of lang in de file staat.

Het Proslank eiwitdieet bestaat uit vier tot vijf maaltijden per dag en volgt u in combinatie met een bewegingsprogramma in de Powerfit, Vacushaper of Vacumove. Het bewegingsprogramma in de Powerfit of Vacushaper zorgt ervoor dat u plaatselijk meer afslankt. Tevens zal de bestrijding van cellulite op deze manier extra effectief zijn.

U volgt het programma onder persoonlijke begeleiding waarbij onder andere uw gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) regelmatig wordt gemeten. Het programma wordt in fases afgebouwd, waarbij u langzaam weer normaal gaat eten. Tijdens het intake gesprek wordt samen in overleg met u bepaald hoelang u het programma volgt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake geprek aan.

De werking van Proslank

Afvallen door middel van het eiwitdieet is een medische methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. U eet alleen proteïnen (eiwitten). Na 48 uur heeft het lichaam haar suikerreserves opgebruikt en gaat het lichaam energie uit haar vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan aan de verlaagde calorische waarde. 

Startpakket

Wilt u het Proslank eiwitdieet graag eerst uitproberen? Het startpakket van Proslank bevat een gemixt assortiment voor twee weken, zodat u alle smaken een keer kunt proeven. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen laat u informeren.

 


Startpakket

Wilt u het Proslank eiwitdieet graag eerst uitproberen? Het startpakket van Proslank bevat een gemixt assortiment voor twee weken, zodat u alle smaken een keer kunt proeven.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection