in shape afslankstudio

Voedingsadvies Helmond

Voedingsadvies Helmond

Je wil graag afvallen, maar het lukt niet. Je sport meer en eet minder en tóch valt je niet af. Maar als je wilt afvallen, moet je juist méér gaan eten. Dat klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren. Barbara van der Meer, voedingsadviseur in Helmond van In Shape Afslankstudio licht toe: “Als je wil afvallen, zorgt om de 2 tot 2,5 uur eten ervoor dat je in een hogere verbranding . Je lichaam gaat harder werken doordat je regelmatig en meer voedzaam eet. Zo blijf je met het dieetprogramma Slinc. alles eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je blijf normaal eten, je hebt geen honger én je valt toch snel af met gemiddeld 1kg per week. En als iets motiverend werkt, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.”

voedingsadvies Helmond

Afvallen in Helmond

In Shape biedt naast voedingsadvies in Helmond ook beweging aan. De infrarood warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je als vrouw meer plaatselijk afvalt. Je valt juist af op je probleemzones: de buik, billen en benen. En ook voor cellulite is het dé oplossing, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een voedingsadviseur in Helmond. Zowel de trainingen als het advies in voeding. Barbara: “Wij kijken naar je werk- en leefsituatie en reiken je oplossingen aan voor moeilijke dagen of situaties. Zit je vaak in vergaderingen, werk je in nachtdiensten, studeer je nog, reis je veel of heb je een druk gezinsleven? Elk mens is nu eenmaal anders en daar stemmen wij het programma op af. Zo zorgen wij ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.”

voedingsadvies Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer

Onze voedingscoach in Helmond weegt je wekelijks en meet je al je waardes. Je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Ze bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Als het nodig is, stelt ze het programma voor je bij. Ook meten we maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

In Shape is jouw voedingsadviseur in Helmond

Door de centrale ligging in Brandevoort is is In Shape Afslankstudio een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een voedingsadvies in Helmond. En makkelijk als je fulltime werkt: onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

Barbara: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als voedingsadviseur zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een motiverend gesprek. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Benieuwd wat Barbara voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Brandevoort. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief