in shape afslankstudio

Voedingsadvies Rosmalen

Voedingsadvies Rosmalen

Je wil graag afvallen, maar het lukt maar niet. Je eet minder en sport meer en tóch valt je niet af. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Marijke Kokke, voedingsadviseur in Rosmalen en eigenaresse van In Shape Afslankstudio licht toe: “Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. Als je wil afvallen, dan is elke 2 tot 2,5 uur eten noodzakelijk om het lichaam in een hogere verbranding te krijgen. Slinc. is een dieetprogramma waarbij je alles blijft eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je blijf normaal eten, je hebt geen honger én je valt toch snel af met gemiddeld 1kg per week. En als iets motiverend werkt, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.”

voedingsadvies Rosmalen

Afvallen in Rosmalen

In Shape biedt naast voedingsadvies in Rosmalen ook beweging aan. De infrarood warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je als vrouw meer plaatselijk afvalt. Je valt juist af op je probleemzones: de buik, billen en benen. En zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een voedingsadviseur in Rosmalen. Zowel de trainingen als het advies in voeding. Wij kijken naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is standaard, maar elk mens is anders. Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.

voedingsadvies Rosmalen

Onze voedingscoach in Rosmalen weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Ook meten we maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

In Shape is jouw voedingscoach in Rosmalen

Marijke: “In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Wij brengen de 3 belangrijkste elementen samen om af te vallen: beweging, voeding én begeleiding. Dat maakt onze methode zo succesvol. Dat blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook in de groei van In Shape met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en in Rosmalen.” In Shape Afslankstudio is er speciaal voor vrouwen, van jong tot oud.

Wij zijn naast de ochtenden doordeweeks ook in de avond geopend en op zaterdag, wel zo makkelijk als je fulltime werkt. In Shape Rosmalen zit in het Centrum en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur (aan de achterzijde). Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief