in shape afslankstudio

Voedingsadvies Veldhoven

Voedingsadvies Veldhoven

Je wil graag afvallen, maar het lukt niet. Je sport meer en eet minder en tóch valt je niet af. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Virginia van der Made, voedingsadviseur in Veldhoven en eigenaresse van In Shape Afslankstudio licht toe: “Als je wil afvallen, dan is elke 2 tot 2,5 uur eten noodzakelijk om het lichaam in een hogere verbranding te krijgen. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. Slinc. is een dieetprogramma waarbij je alles blijft eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je blijf normaal eten, je hebt geen honger én je valt toch snel af met gemiddeld 1kg per week. En als iets motiverend werkt, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.”

voedingsadvies Veldhoven

Afvallen in Veldhoven

In Shape biedt naast voedingsadvies in Veldhoven ook beweging aan. De infrarood warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je als vrouw meer plaatselijk afvalt. Je valt juist af op je probleemzones: de buik, billen en benen. En zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van een voedingsadviseur in Veldhoven. Zowel de trainingen als het advies in voeding. Virginia licht toe: “Wij kijken naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is standaard, maar elk mens is anders. Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.”

voedingsadviseur Veldhoven

Voedingscoach Virginia van der Made

Onze voedingscoach in Veldhoven weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Ook meten we maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

In Shape is jouw voedingsadviseur in Veldhoven

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een voedingsadvies in Veldhoven. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

Virginia: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als voedingsadviseur zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een motiverend gesprek. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief