in shape afslankstudio

Voedingsconsulent Helmond

Voedingsconsulent in Helmond

Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je een dieet volgt dat je makkelijk kunt volhouden. Voedingsconsulent Barbara van der Meer van In Shape Afslankstudio begeleidt je in je voeding en maakt je bewust van wat je eet. Barbara: “Ik zorg voor handige tips, variatie en recepten zodat je je leefstijl op een leuke manier kunt aanpassen. Ik vind het belangrijk dat er een fun-factor in het afvallen zit. Als voedingsconsulente in Helmond houd ik het graag makkelijk voor je. Zeker als je een dieet langere tijd wilt volhouden, is het belangrijk dat een programma goed bij je past.” In Shape Afslankstudio biedt naast voeding ook beweging aan. De combinatie van beweging, voeding en begeleiding zorgt voor een intensief programma. En dat zorgt voor resultaat. In Shape begeleidt al 13 jaar vrouwen succesvol in afvallen.

voedingsconsulent Helmond

Voedingsconsulent in Helmond – Barbara van der Meer

Afvallen in Helmond

Aan de hand van je eigen wensen en doelen stelt voedingsconsulente Barbara in Helmond een voedings- en bewegingsprogramma op. We bieden verschillende voedingsprogramma’s aan, we hebben voor ieder wat wils. Van normaal eten met Slinc. tot maaltijdvervangers van SLIMdiet. Met Slinc. kunt je normaal blijven eten, om de 2 tot 2,5 uur. Makkelijk als je met je gezin wil blijven mee eten. SLIMdiet biedt met maaltijdvervangers een uitkomst als je meer restrictie nodig hebt of snel resultaat wilt zien op de weegschaal.

Warmte – en vacuümcabines

Naast de voeding stelt Barbara een programma op in de warmte- of vacuümcabine. Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je de kilo’s afvalt op die plekken waar je wilt afvallen als vrouw. In de Powerfit doe je liggende grondoefeningen en val je meer af op de buik, billen en benen. Je traint dus ook je spieren, dus je huid blijft ook glad en strak. Vind je sporten niet zo leuk, is je conditie nog niet zo goed of heb je een blessure? Dan is een rustige training in de Vacushaper de uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam.

Benieuwd wat Barbara voor jou kan betekenen als voedingsconsulent in Helmond? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprekJe bent van harte welkom.

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Helmond zit in Brandevoort en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief