in shape afslankstudio

Voedingsdeskundige Den Bosch

Voedingsdeskundige Den Bosch

Wil jij graag afvallen? In Shape Afslankstudio is jouw voedingsdeskundige voor Den Bosch. Met Slinc. leer je een goed en gezond eetritme aan met 6 eetmomenten per dag. Je blijft alles eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Want het lichaam heeft alles nodig. Als je graag wilt afvallen, is het belangrijk dat je de juiste porties aanhoudt en de juiste combinaties. Slinc. laat zien dat je geen honger hoeft te lijden als je lijnt. Je hebt geen honger, je eet normaal én ook belangrijk: je ziet en voelt snel resultaat. En dat motiveert! Je valt als vrouw gemiddeld 1kg per week af. Je zit weer snel lekker in je vel.

Persoonlijke begeleiding in voeding en beweging

In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Voedingsdeskundige Marijke Kokke begeleidt je persoonlijk in het afvallen. Marijke: “ik weeg je wekelijks en ik houd je gewichtsverlies in de gaten. Ook houd ik het vetmassa bij, zodat ik kan controleren of de verbranding uit je vetmassa komt. Ik bespreek het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Sta je vroeg op, zit je vaak in vergadering of werk je in avond- of nachtdiensten? Ik pas het programma voor je aan. En heb je een keer een etentje of een feestje? Ik geef je tips hoe je die het beste aanpakt.”

voedingsdeskundige Den Bosch

Afvallen kan voor iedereen. Ook als je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Voedingsdeskundige Marijke kan daar het programma gewoon op aanpassen.

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape Afslankstudio combineert voeding met beweging. De bewegingsmethodes zorgen er juist voor dat je als vrouw afvalt op je probleemzones. Wil jij graag buikvet verliezen of van je cellulite af op je benen en billen? De oefeningen in de infrarood warmtecabine en vacuümcabine zorgen ervoor dat je juist afvalt op je buik, billen en benen. Juist waar je als vrouw wilt afvallen. Ook de bewegingslessen gaan onder persoonlijke begeleiding.

Voedingsdeskundige voor Maasport en Empel

Woon jij in Den Bosch en ben je op zoek naar een voedingsdeskundige? Door de aangrenzende ligging aan de wijken Maaspoort en Empel is In Shape Afslankstudio in Rosmalen heel makkelijk bereikbaar. Met een locatie in het hartje centrum aan de Dorpsstraat 42a met gratis parkeren aan de achterzijde. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

Benieuwd wat voedingsdeskundige Marijke voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Rosmalen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief