in shape afslankstudio

Voedingsdeskundige Helmond

Voedingsdeskundige Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer

Barbara is jouw voedingsdeskundige in Helmond

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een voedingsdeskundige in Helmond? In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. En daar houden wij niet op! Wij leren je ook hoe je goed op gewicht kunt blijven.

Barbara van der Meer is jouw voedingsdeskundige in Helmond. ‘‘Ik houd met mijn voedingscoaching rekening met jouw leef- en werksituatie. Ik denk met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Ik zorg ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.

Mijn studio is voor vrouwen van jong tot oud, die graag onder persoonlijke begeleiding willen afvallen. Er hangt in mijn studio een gemoedelijke sfeer, zodat je je snel op je gemak voelt. Ik luister naar jouw eigen wensen en doelen en stel daar een programma op af. En dat is voor iedereen anders.’

CONTACT >>>

Gewichtsconsulent in Helmond

Afvallen doe je onder persoonlijke begeleiding van voedingsdeskundige Barbara in Helmond. Naast de inhoudelijke begeleiding is Barbara en haar team jouw stok achter de deur. Wij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Onze voedingsdeskundige in Helmond weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden.

Voedingscoaching in Helmond

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Het voedingsadvies van Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

Voedingsadvies Helmond

Sport, dieet & coach

In Shape biedt je alles onder 1 dak om succesvol af te vallen. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoach Barbara van der Meer volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Warmte- en vacuümtraining

In Shape combineert voedingscoaching met sporten in warmte- en vacuümcabines. Deze trainingen zorgen ervoor dat je meer plaatselijk afvalt. Je valt dus als vrouw af op die plaatsen waar je wil afvallen: de buik, billen en benen. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, voelt je fitter en zit lekkerder in je vel.

De Powerfit is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones. De Vacushaper is speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst.

Gewichtsconsulent Helmond

Alles onder 1 dak

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent in Helmond? Voedingscoach Barbara van In Shape Afslankstudio begeleidt je samen met haar team niet alleen in voeding, maar óok in beweging. Want afvallen doe je niet alleen door je voeding aan te passen, maar ook door te sporten. In Shape biedt je alles onder 1 dak: sport, dieet en voedingscoaching en is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent.

In Shape Helmond zit in Brandevoort en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur. En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag.

Gratis intake gesprek

Maar welk programma past het beste bij jou? Dat bespreekt voedingscoach Barbara in Helmond graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. ‘Ik kijk samen met jou naar jouw eigen wensen en doelen. Ik houd ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseer ik welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is.

Benieuwd wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

GRATIS INTAKE >>>

In Shape Brandevoort

Meld je aan voor onze nieuwsbrief