in shape afslankstudio

Voedingsdeskundige Helmond

Voedingsdeskundige Helmond

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een voedingsdeskundige in Helmond? In Shape Afslankstudio begeleidt al 12,5 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. En daar houden wij niet op! Wij leren je ook hoe je goed op gewicht kunt blijven. Dat In Shape een succes is, blijkt niet alleen aan de resultaten in gewicht. Met 4 vestigingen is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Barbara van der Meer is jouw voedingsdeskundige in Helmond (Brandevoort).

In Shape biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van voedingsdeskundige Barbara van der Meer volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Voedingsdeskundige Helmond

Barbara van der Meer: jouw voedingsdeskundige voor Helmond

Voedingsdeskundige Barbara van der Meer is eigenaresse van In Shape Brandevoort in Helmond. “Na 4 jaar ervaring in het In Shape team van Blixembosch heb ik in Brandevoort mijn eigen vleugels uitgeslagen. Mijn studio is voor vrouwen van jong tot oud, die graag onder persoonlijke begeleiding willen afvallen. Er hangt in mijn studio een gemoedelijke sfeer, zodat je je snel op je gemak voelt. Ik luister naar jouw eigen wensen en doelen en stel daar een programma op af. En dat is voor iedereen anders.”

In Shape maakt gebruik van warmte- en vacuümcabines die ervoor zorgen dat je meer plaatselijk afvalt. Je valt dus als vrouw af op die plaatsen waar je wil afvallen: de buik, billen en benen. De Powerfit is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones.De Vacushaper is speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreekt voedingsdeskundige Barbara in Helmond graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. “Ik kijk samen met jou naar jouw eigen wensen en doelen. Ik houd ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseer ik welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is.

Benieuwd wat In Shape Brandevoort voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief