in shape afslankstudio

Voedingsdeskundige Veldhoven

Voedingsdeskundige in Veldhoven

Je wil graag afvallen, maar toch normaal blijven eten? Dat kan met Slinc. Je eet normaal, maar valt gemiddeld 1kg per week af. En als iets motiveert, is het snel en zichtbaar resultaat. Bij In Shape Afslankstudio begeleiden we je niet alleen in voeding. Eigenaresse Virginia van der Made licht toe. “Bij In Shape bestaat een programma uit voeding én beweging. Onze warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je afvalt op de plaatsen waar jij wil afvallen. Is jouw buikvet je probleemzone? Of stoor je juist meer aan je billen of benen? De oefeningen in de infrarood warmtecabine en vacuümcabine zorgen ervoor dat we je probleemzones aanpakken. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel.”

voedingsdeskundige in veldhoven

Voeding in Veldhoven met Slinc.

Ben je op zoek naar gezonde voeding in Veldhoven waar je ook mee kunt afvallen? Met Slinc. heb je zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur.  ‘s Ochtends en ‘s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.  Je blijft dus gewoon met je gezin mee eten, wat wel zo makkelijk is. Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.

Voeding in veldhoven

Virginia is jouw voedingsdeskundige in Veldhoven

Virginia begeleidt je samen met haar team tijdens het afvallen. “Wij begeleiden je in voeding in Veldhoven en maken je bewust van wat je eet. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker vol houdt. We wegen je wekelijks en spreken je voedingsprogramma door. We staan voor je klaar als je vragen of advies nodig hebt.”

In Shape Afslankstudio begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen met beweging & voeding. Wij zijn er voor vrouwen van jong tot oud. En dat onder de persoonlijke begeleiding van het team van In Shape, jouw voedingsdeskundige in Veldhoven.

Virginia: “Ik help je met afvallen. Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als voedingsdeskundige in Veldhoven zorg ik en mijn team ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

voedingsdeskundige veldhoven

Voedingsdeskundige Virginia van der Made

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape zit in het winkelcentrum in Meerhoven, aangrenzend aan Veldhoven. En je parkeert helemaal gratis in de ondergrondse parkeergarage.

Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief