in shape afslank studio

Zomeractie! Valkenswaard

Get summer ready ☼

Fit de zomer in? Start nu nog voor de zomer met onze snelle en voordelige Zomeractie met €46,- korting!

In 6 weken ben jij klaar voor de zomer. Meld je aan bij In Shape Afslankstudio Valkenswaard en profiteer van onze Zomeractie ♡

10 + 2 gratis

Met onze Zomeractie ben jij in 6 weken helemaal klaar voor de zomer. Je profiteert van € 46,- korting!

★ 10 + 2 gratis lessen
★ Zomerkuur van 6 weken
★ Verlies 5 tot 8kg!
★ Inschrijving vóór 28 mei

Gratis intake

Meld je vandaag nog aan bij In Shape Afslankstudio Valkenswaard voor een intake gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom in onze studio.

 

JA, IK MELD ME AAN >>>

Voorwaarden

 • Maximaal één kuur per persoon
 • Alleen geldig icm Slinc of SLIMdiet
 • Geldig t/m maandag 27 mei
 • Niet geldig icm met andere acties of halfjaarabonnementen
 • De korting is gebaseerd op de hoogste lesprijs

Zomeractie! Afvallen in Valkenswaard

Afvallen in Valkenswaard doe je bij In Shape Afslankstudio met al meer dan 15 jaar ervaring in begeleiding van vrouwen in afvallen. Afslankcoach Nena: “Met sport, voeding en coaching bieden wij bij In Shape Afslankstudio Valkenswaard alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat in onze studio centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

En je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is.”

Zomer sale

Nu dus tijdelijk onze Zomer sale met 2 gratis lessen! In 6 weken klaar voor de zomer met €46,- korting. Dat wil jij toch ook? Ben er snel bij, want vol = vol

JA, IK MELD ME AAN >>>

Samen afslanken in Valkenswaard

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De training in onze vacuümcabine of oefeningen in onze warmtecabine zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Afvallen in Valkenswaard doe je bij In Shape Afslankstudio met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen Eindhoven Centrum In Shape Afslankstudio

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Vraag een gratis intake aan!

  Voedingscoach Valkenswaard Centrum

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief