in shape afslankstudio

Afvallen Best

Afvallen in Best

Lukt het jou niet om af te vallen? Wij horen vaak dat vrouwen het lastig vinden om hulp in te schakelen. Wij vinden dat we het eigenlijk alleen zouden moeten kunnen. Maar het is bewezen dat vrouwen beter afvallen en op gewicht blijven als ze onder begeleiding zijn. ‘Afvallen doen we samen’ is het motto van In Shape Afslankstudio. Wij zijn jouw stok achter de deur. Met een programma van beweging, voeding en begeleiding begeleiden wij al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

En dat deze combinatie werkt, blijkt niet alleen uit de resultaten. Onze studio is in 2018 uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Dus ook als je wilt afvallen en in Best woont, zijn wij jouw afslankcoach. We helpen wij je met het veranderen van je eetpatroon en stemmen een bewegingsprogramma af op jou.

Plaatselijk afslanken in Best

Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je de kilo’s afvalt op die plekken waar je wilt afvallen als vrouw. In de Powerfit doe je liggende grondoefeningen en val je meer af op de buik, billen en benen. Maar ook kun je je armen trainen. Ben je slank van boven en heb je juist meer  vetophoping op je heupen, billen en benen? Dan is de Vacushaper beter voor jou. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

afvallen in best

Je sport 2x per week 30 minuten onder persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach in onze warmte- of vacuümcabine. Elke vier weken meten we je in omvang om ook aan te tonen dat je het resultaat haalt dat jij wilt.

Afslanken met Slinc.

Onze studio’s in Blixembosch en Meerhoven liggen direct tegen Best aan en zijn daarom makkelijk bereikbaar. Woon jij Best en wil je graag afslanken? Onze afslankcoaches (en tevens zusjes) Rachel en Virginia staan voor je klaar. “Met Slinc. blijf je normaal eten, maar val je toch snel af. Als vrouw val je gemiddeld 1kg per week af. En dat werkt motiverend; snel en zichtbaar resultaat. Je eet elke 2 tot 2,5 uur en in de avond kun je gewoon met je gezin blijven mee-eten, wel zo handig. Slinc. houdt niet op bij je streefgewicht, maar helpt je ook om op gewicht te blijven. En wij zijn er om je te begeleiden. Als afslankcoach wegen we je elke week en spreken het programma met je door. Zo krijg je van ons tips en handvaten en blijf je gemotiveerd.”

Afvallen in Best doe je bij In Shape Afslankstudio door een combinatie van beweging, voeding & begeleiding. Wij zijn er voor vrouwen van jong tot oud. Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Lees hun verhalen en bekijk voor- en na foto’s.

afslanken in Best

In Shape bij jou in de buurt

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Blixembosch en Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar afslanken in Best. En kun je overdag niet komen sporten? Wij zijn ook in de avond geopend én op zaterdag.

Benieuwd wat afslankcoaches Rachel of Virginia voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij In Shape Blixembosch of In Shape Meerhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

afslanken Best

Afslankcoaches en tevens zusjes Virginia en Rachel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief