in shape afslankstudio

Afvallen Best

Afvallen Best

Afvallen in Best

Lukt het jou niet om af te vallen? Wij horen vaak dat vrouwen het lastig vinden om hulp in te schakelen. Wij vinden als vrouw dat we het eigenlijk zelf moeten kunnen. Maar het is bewezen dat vrouwen beter afvallen en op gewicht blijven als ze onder begeleiding zijn. ‘Afvallen doen we samen’ is het motto van In Shape Afslankstudio. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Met een totaal programma van beweging, voeding en begeleiding begeleiden wij al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen. En dat deze combinatie werkt, blijkt niet alleen uit de resultaten. Onze studio is in 2018 uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omstreken.

Dus ook als je wilt afvallen en in Best woont, zijn wij jouw afslankcoach. Onze studio’s in Blixembosch en Meerhoven liggen direct tegen Best aan en zijn daarom makkelijk bereikbaar.

Afvallen speciaal voor vrouwen

That’s right: woman only! In Shape is speciaal voor vrouwen, van jong tot oud. Wij vinden  het namelijk belangrijk dat jij je op je gemakt voelt. Er hangt in onze studio een gemoedelijke en gezellige sfeer met een vast team aan voedingsdeskundigen. Zij begeleiden iedereen persoonlijk bij het afvallen. Het aanpassen van wat je eet is een belangrijk onderdeel van een gezonde, verantwoorde manier van afvallen.

Een diëtiste voor Best

Als je op zoek bent naar een diëtist voor Best, ben je op zoek naar hulp met afvallen. Bij In Shape Afslankstudio geven we je niet alleen voedingsadvies, maar bieden wij naast voeding ook beweging aan. Zo vind je bij ons alles onder 1 dak om succesvol af te vallen: dieet, sport & coaching.

Net als een diëtist voor Best helpen wij je met het veranderen van je eetpatroon, maar stellen daarnaast ook een bewegingsprogramma voor je op. Zo kun je op een totale manier aan je gewicht en gezondheid werken.

Dietiste Best

Afslanken met Slinc.

Bij In Shape werken wij met Slinc. Een voedingsprogramma waarbij je normaal blijft eten, maar toch snelheid maakt in afvallen. En dat werkt motiverend; snel en zichtbaar resultaat. Je eet elke 2 tot 2,5 uur en in de avond kun je gewoon met je gezin blijven mee-eten, wel zo handig.

Slinc. houdt niet op bij je streefgewicht, maar helpt je ook om op gewicht te blijven. En wij zijn er om je te begeleiden. Als afslankcoach wegen we je elke week en spreken het programma met je door. Zo krijg je van ons tips en handvaten en blijf je gemotiveerd. Onze voedingsbegeleiding is een van de onderdelen van ons programma, naast beweging en begeleiding.

Dietist Best

Plaatselijk afslanken in Powerfit

Het sporten in de warmte- of vacuümcabine zorgt ervoor dat je de kilo’s afvalt op die plekken waar je wilt afvallen als vrouw.

In de Powerfit doe je liggende grondoefeningen en val je meer af op de buik, billen en benen. Maar ook kun je je armen trainen. Ben je slank van boven en heb je juist meer  vetophoping op je heupen, billen en benen? Dan is de Vacushaper beter voor jou. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Je sport 2x per week 30 minuten onder persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach in onze warmte- of vacuümcabine. Elke vier weken meten we je in omvang om ook aan te tonen dat je het resultaat haalt dat jij wilt.

Meer weten over een diëtiste voor Best

Wij van In Shape Afslankstudio kunnen jou helpen met beweging, voeding & begeleiding. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek kijken we samen naar jouw wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse en adviseren welke bewegings- en voedingsprogramma het beste bij jou past. We stellen een programma op maat samen voor jou.

Als jij overweegt om aan de slag te gaan een dietistenpraktijk in Best, nodigen wij je graag uit om eens vrijblijvend een intake te maken in een van onze studio’s van In Shape Afslankstudio. Wij werken niet als diëtist, maar als afslank- en voedingscoach hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in afvallen. We zorgen ervoor dat jij je weer lekker in je vel voelt.

In Shape bij jou in de buurt

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Blixembosch en Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar afslanken in Best. En kun je overdag niet komen sporten? Wij zijn ook in de avond geopend én op zaterdag.

Dus woon jij Best en wil je graag afslanken? Onze voedingsdeskundigen (en tevens zusjes) Rachel en Virginia staan voor je klaar. “Wij zorgen ervoor dat afvallen en bewegen helemaal niet saai hoeven te zijn. Wij kijken naar jouw wensen en doelen. Dankzij variatie en handige tips zorgen wij ervoor dat het programma je ook zeker niet gaat vervelen.”

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij In Shape Blixembosch (afslankcoach Rachel) of In Shape Meerhoven (afslankcoach Virginia). Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen wat wij voor je kunnen betekenen. De koffie staat klaar.

Dietist in Best

Afslankcoach Virginia (l) en Rachel (r)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief