in shape afslankstudio

Personal trainer Best

De personal trainer voor Best

Ben je op zoek naar een personal trainer in Best omdat je graag onder begeleiding wilt gaan sporten? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in beweging, maar ook in voeding. En dat speciaal voor vrouwen. Je bouwt conditie op én je valt kilo’s af.  De combinatie van beweging, voeding én begeleiding zorgt ervoor dat weer snel lekker in je vel zit. Je volgt het totaalprogramma onder begeleiding van je eigen personal coach vlakbij Best. Want met onze aangrenzende studio’s in de wijken Blixembosch en Meerhoven zijn wij makkelijk bereikbaar.

Personal training in Best

Als je een personal trainer in Best zoekt, dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij In Shape Afslankstudio. Wij zijn jouw stok achter de deur voor beweging én voeding. Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines bouw je niet alleen conditie op, maar je valt ook plaatselijk af. In de Powerfit voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Alle spiergroepen komen aan bod: buik, billen, benen, rug en armen. Wil je graag ergens meer de nadruk op? Dat kan, we stemmen de oefeningen af op jouw persoonlijke wensen.

Personal trainer Eindhoven

Je wordt bij het sporten in warmtecabine begeleid door een personal trainer van In Shape Afslankstudio. Zij doet de oefeningen voor en let op je houding. Het is namelijk belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Er zit dus altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Of om je te motiveren om die laatste 3, 2, 1… crunches te doen. Kun je een oefening niet? Geen probleem. Wij passen de oefening aan of vervangen hem. Ook als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden, passen we het programma aan.

De beste personal coach voor Best

Een personal trainer voor Best vind je bij In Shape Afslankstudio. Wij zijn gevestigd op drie verschillende locaties in Eindhoven, waar onze professionele personal coaches graag met je aan de slag gaan. Onze studio in Meerhoven (personal coach Virginia) en in Blixembosch (personal coach Rachel) liggen tegen Best aan en zijn daardoor makkelijk bereikbaar. Tijdens een gratis intake gesprek bekijken we jouw wensen en doelen. We adviseren welke bewegings- en voedingsprogramma het beste bij jou past. Door een combinatie te maken van beweging en voeding, zul je snel merken dat je conditie verbetert, dat je fitter bent en meer energie hebt. Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Personal training Best

 Personal coach Virginia (l) en personal coach Rachel (r)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief