in shape afslankstudio

Prijzen

Gratis intake gesprek

Wat kost een programma?

De kosten voor een programma zijn voor iedereen anders. Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI waarde en jouw eigen wensen. Hoe snel wil je afvallen, wat voor voedingspatroon wil je volgen, welk bewegingsprogramma?

  • Je bent altijd in de gelegenheid om in maandelijkse termijnen te betalen, zodat het ook voor jou betaalbaar is.

Gratis intake gesprek

Wil jij graag weten wat In Shape voor jou kan betekenen? We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek (inclusief figuuranalyse). Het geeft je meteen de gelegenheid om een kennis te maken met jouw voedingscoach en onze studio.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in een van onze 5 studio’s. Vraag gerust een intake gesprek aan, de koffie staat klaar.

GRATIS INTAKE >>>

Prijzen In Shape Afslankstudio

Prijs indicatie

Wil je toch vooraf een indicatie van de kosten, zodat je iets meer weet waar je aan toe bent? Dat begrijpen wij. Afhankelijk van jouw wensen, leeftijd, conditie en een figuuranalyse bepalen we samen welk programma het beste bij je past. We stellen voor jou een persoonlijk programma op en maken aan de hand hiervan een totaalprijs.

  • Je zult zien dat In Shape Afslankstudio programma’s aanbiedt die passen bij ieders budget.

Om je toch een prijsindicatie te kunnen geven, gaan we uit van het meest reguliere programma. Dit bestaat uit sporten in de warmtecabine, het voedingsprogramma Slinc. & persoonlijke coaching. Wat kun je voor dit pakket van ons verwachten?

Fitness vrouwen

Sporten op afspraak

Je bent 2x per week bij ons op afspraak om te sporten in de warmtecabine, een halfuur per les. Onze studio’s zijn in de ochtend geopend, maar ook in de avond én op zaterdag. Wel zo makkelijk als sporten overdag geen optie voor je is.

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. Wij verwachten jou, wat een stok achter de deur is als je lui op de bank zit en denkt: ‘Ik heb geen zin.’  Wij zitten op jou te wachten. Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmtecabine voor jou.

Alle aandacht voor jou

We zijn er als personal coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. We letten op je houding en corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden, passen we de oefeningen aan.

  • Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Diëtiste Eindhoven dieet Slinc. - gezond avondeten

Slinc.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

  • Met Slinc. heb je snel en zichtbaar resultaat en dat terwijl je gewoon eet.

Persoonlijke coaching

Het programma volg je onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach. We houden je voortgang bij door je wekelijks te wegen. Ook bespreken we regelmatig door hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het sport- of voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig.

Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. Jij wil graag afvallen en wij willen je graag helpen. Jouw doel is ook ons doel. Wij zijn dus echt jouw stok achter de deur.

Afvallen sporten

In Shape Afslankstudio biedt jou:

  • Alles onder 1 dak: sport, voeding & coaching
  • Alleen voor vrouwen
  • Wij werken op afspraak
  • Alle aandacht voor jou
  • Jouw stok achter de deur
  • Kleinschalig en altijd gezellig!

Kosten indicatie

De maandelijkse kosten van het totaalprogramma sporten in de warmtecabine, Slinc. & persoonlijke coaching is gemiddeld € 265,- per maand.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis intake gesprek aan in een van onze studio’s. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

GRATIS INTAKE >>>

Meld je aan voor onze nieuwsbrief