In Shape Eindhoven

Lifestylecoach Eindhoven

Leefstijlcoach Eindhoven

Wat doet een leefstylcoach?

Onze leefstijlcoach in Eindhoven helpt jou naar een gezonde levensstijl met voeding, sport en coaching. Je vindt alles onder 1 dak bij In Shape Afslankstudio. Wij zijn er speciaal voor vrouwen en wij helpen jou persoonlijk. Een eetprogramma stellen wij op afgestemd op jouw leef- en werksituatie, behoeftes, gewicht en doelstelling. Onder persoonlijke begeleiding van jouw leefstijlcoach in Eindhoven ga je aan de slag naar een gezonder, fittere en energiekere levensstijl.

Voel jij je futloos of ben je veel moe? Gezonde voeding is heel bepalend voor je energieniveau. Het is daarom belangrijk dat je een gezond eetprogramma makkelijk vol kunt houden. Wij laten zien dat gezond eten en lekker eten heel makkelijk samen gaan. Misschien wil je ook wat kilo’s afvallen? Onze leefstijlcoach in Eindhoven staat voor je klaar.

GRATIS INTAKE >>>

Leefstijlcoach Eindhoven

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich met een reguliere leefstijlcoach in Eindhoven door ons voedingsadvies te combineren met beweging. Want als je een gezondere levensstijl wilt, is het belangrijk dat je ook beweegt. Wij bieden alles onder 1 dak, wel zo makkelijk. Een bewegingsprogramma stellen wij op aan de hand van je huidige conditie en doelstelling. Zo kan het dus zijn dat we beginnen met een hele rustige vorm van training. Een gezonder eetpatroon en beweging zorgt ervoor dat je gewicht verliest, waardoor je je snel beter in je vel voelt.

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines verbetert niet alleen je conditie, maar je pakt als vrouw ook meteen je probleemzones aan. Deze bewegingsmethodes maakt plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite. De combinatie van voeding en beweging geeft snel, zichtbaar resultaat in gewichtsafname. Dat motiveert om het programma goed vol te houden.

Sporten met jouw leefstijcoach

Ook het sporten gaat bij ons onder persoonlijke begeleiding. Je komt 2x per week sporten en de leefstijlcoach weegt je wekelijks. Wij zien je dus regelmatig en dat werkt motiverend om je nieuwe levensstijl goed vol te houden. We zijn er voor jou en zijn jouw stok achter de deur.

Wij spreken wekelijks je voedingsprogramma door. Wij staan voor je klaar als je vragen of advies nodig heeft. Heb een etentje, een weekendje weg of een vakantie? Onze leefstijlcoach in Eindhoven geeft je genoeg tips om ervoor te zorgen dat je resultaat goed blijft.

Lifestyle coach Eindhoven

Leefstijl en vitaliteitscoach Eindhoven

Voor de advisering in voeding nemen we je leef- en werksituatie onder de loep en denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is afgestemd op jou. Wij zorgen ervoor dat het programma ook goed inpasbaar is voor jou. We streven tenslotte naar een nieuwe, gezonde levensstijl.

Lifestyle coach Rachel: ‘Wij bieden een fantastisch programma, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Een gezonde levensstijl aanmeten doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. Dat zorgt voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor! Wij zijn jouw leefstijlcoach in Eindhoven.’

In Shape Afslankstudio biedt hiermee alles onder 1 dak voor een gezonder levensstijl: voeding, beweging en begeleiding van jouw persoonlijke leefstijlcoach in Eindhoven. Onze studio’s zijn speciaal voor vrouwen van jong tot oud.

Verandering levensstijl

Als je een gezondere levensstijl wilt, is het belangrijk dat je een programma volgt dat je makkelijk kunt volhouden. Met handige tips, variatie en recepten zorgen wij ervoor dat je je leefstijl op een leuke manier kunt aanpassen. Wij vinden het belangrijk dat er een fun-factor in je voedingsprogramma zit. Onze lifestylecoach in Eindhoven houdt het graag makkelijk voor je. Zeker als je hier je levensstijl van wilt maken, is het belangrijk dat een programma goed bij je past.

In Shape Afslankstudio is gevestigd op 2 locaties in Eindhoven, dus er is altijd een leefstijlcoach in Eindhoven bij je in de buurt. En handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag.

GRATIS INTAKE >>>

Leefstijlcoach in Eindhoven

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Vraag een gratis gesprek aan bij een van onze 2 studio’s van In Shape Afslankstudio in Eindhoven. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

Lifestyle coach in Eindhoven

Leefstijlcoach Eindhoven v.l.n.r. Virginia, Anja en Rachel

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Je bouwt conditie op door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines. Met onze bewegingsmethodes pak je meteen je probleemzones aan als vrouw: de buik, billen en benen. Je valt meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Meld je aan voor onze nieuwsbrief