Kleinschalig en gemoedelijk

Sportschool in Eersel

Sportschool Eersel

Sportschool Eersel

Ben je op zoek naar een sportschool in Eersel? Wij zijn geen grote sportschool, maar een kleinschalige gym alleen voor vrouwen. Dat lees je goed, alleen vrouwen! Je sport in een vrouwvriendelijke omgeving in een gemoedelijke, gezellige sfeer.

De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Onze sportschool ligt op slechtst 15 minuten van Eersel in het centrum van Valkenswaard. En je parkeert helemaal gratis recht voor de deur. Wel zo handig.

Fitness Eersel

Misschien ben je op naar een fitness in Eersel om aan je conditie te werken. Onze ervaring is dat veel vrouwen die willen gaan sporten vaak ook willen afvallen. Bij In Shape Valkenswaard bieden wij sporten in warmtecabine. Dat zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen. Voor fitness in Bergeijk ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet programma van conditie opbouw én kilo’s afvallen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje vind je jouw eigen fitness op slechts 15 minuutjes van Eersel bij In Shape Afslankstudio.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sporten Eersel

In onze kleinschalige sportschool vlakbij Eersel zijn wij er als personal coach bij om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Onder begeleiding van je eigen sportschool coach volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, voor zowel de begeleiding in sport als voeding. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten.

CONTACT >>>

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Eersel?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Fitness Eersel

Kilo's afvallen?

Wil jij graag ook wat kilo’s afvallen? Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. In onze gemoedelijke sportschool vlakbij Eersel houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Gratis intake gesprek

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Valkenswaard alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

Maar welk sport of fitness programma past het beste bij jou? Personal coach Nena bespreekt al jouw wensen en doelen tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Nena: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.’

Benieuwd wat Nena voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Ja, ik wil graag een afspraak

  Sporten Eersel

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief