in shape afslankstudio

Personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eindhoven omdat je wil afvallen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. De perfecte combinatie voor een optimaal resultaat. Je volgt het totaalprogramma onder begeleiding van je eigen personal coach in Eindhoven bij In Shape Afslankstudio. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding.

 

Personal trainer Eindhoven In Shape Afslankstudio

De personal coaches bij In Shape gym zijn jouw stok achter de deur. Afvallen doen we samen! Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. Door de combinatie van beweging, voeding en begeleiding geeft gym studio In Shape een heel nieuwe invulling aan personal training in Eindhoven.

Gym Eindhoven

Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines in onze gym studio val je plaatselijk af en pak je probleemzones. In de Powerfit voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Bij een normale vorm van sporten ga je na 20 à 30 minuten pas vet verbranden. Sporten in warmte zorgt juist voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is.

Wij werken met de allernieuwste vorm van verwarming: Infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en meteen je huid glad en strak blijft. En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief!

Personal trainer Eindhoven In Shape Afslankstudio

Fitness in de Powerfit

De oefeningen zijn persoonlijk op jouw afgestemd, alle combinaties zijn mogelijk. Wil je armen mee trainen of meer afvallen op de buik of juist op de billen of benen? Jouw personal trainer in Eindhoven stemt de oefeningen geheel af op de plaatsen waar je wilt trainen.  We letten op je houding, een goede uitvoer van de oefeningen en motiveren je voor net die laatste 3, 2, 1… herhalingen. Samen met jou, halen we er optimale resultaat uit.

Mochten de oefeningen in de Powerfit geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de Vacushaper dé uitkomst.

Training in een vacuümcabine

De Vacushaper is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt een slank bovenlichaam, maar hebt in verhouding vollere benen en/of billen. Je kunt trainen wat je wilt, zonder resultaat te halen. Dit komt bijna altijd door een slechte doorbloeding.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding.  Op de Vacushaper loop  je op een loopband op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam.  Wil je een intensievere training in onze Gym in Eindhoven? Je kunt de vacuümtraining ook volgen op een crosstrainer.

Gym Eindhoven In Shape Afslankstudio

Jouw eigen personal coach bij In Shape Afslankstudio

Je wordt bij het sporten in de warmte- en vacuümcabine begeleid door een personal coach van In Shape Afslankstudio. In de Powerfit is het belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Er zit dus altijd een personal trainer in Eindhoven bij om je te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? We leggen het je graag uit tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio.

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jouw geen onbekende gezichten. Omdat onze studio alleen voor vrouwen is, werken wij in ons team uitsluitend met vrouwelijke personal trainers. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Eindhoven is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen! En met 3 studio’s in Eindhoven is er altijd een gym bij jou in de buurt.

Personal fitness in Eindhoven – Gratis intake

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We hebben 3 studio’s in Eindhoven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. De koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Slinc.

Slinc. helpt je gezond afslanken met normaal eten. Je eet dus gewoon producten uit de winkel. Je hebt geen honger met 6 eetmomenten op een dag. Lees meer >>>

 

Let's get started

SLIMdiet

Wil je liever wat meer gemak in afvallen? Of wil je simpelweg niet in de verleiding komen? Dan is het proteïnedieet SLIMdiet iets voor jou. Lees meer >>>

Meld je aan voor onze nieuwsbrief