in shape afslankstudio

Personal trainer in Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Jouw personal trainer in Eindhoven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eindhoven omdat je conditie wilt verbeteren of wat kilo’s wilt afvallen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen personal training, maar begeleid je ook in voeding. Daarmee bieden wij alles onder 1 dak. Wat je doelstelling ook is, onze personal trainer in Eindhoven helpt jou naar een gezonder, fitter en slankere beweeg- en leefstijl.

Sporten onder begeleiding van jouw eigen personal coach doe je bij ons in een gemoedelijke, gezellige sfeer speciaal voor vrouwen. Dat lees je goed: woman only! Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Bij In Shape staan sporten in een ongedwongen en vrouwvriendelijke sfeer centraal. Personal training in Eindhoven voor vrouwen door vrouwen.

Personal training Eindhoven

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van personal training in Eindhoven om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines in onze gym studio val je plaatselijk af en pak je probleemzones aan. In de warmtecabine voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Bij een normale vorm van sporten ga je na 20 à 30 minuten pas vet verbranden. Sporten in warmte zorgt juist voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is.

Wij werken met de allernieuwste vorm van verwarming: Infrarood. Deze warmte dringt dieper door, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en meteen je huid glad en strak houdt. En dat in een halfuurtje, 2x per week. Kort en effectief! Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van onze personal trainer in Eindhoven.

Personal fitness Eindhoven in de Powerfit

De oefeningen zijn persoonlijk op jou afgestemd, alle combinaties zijn mogelijk. Wil je je armen mee trainen, afvallen op de buik of juist op de billen of benen? Jouw personal trainer in Eindhoven stemt de oefeningen geheel af op de plaatsen waar je wilt trainen. We letten op je houding, een goede uitvoer van de oefeningen en motiveren je voor net die laatste 3, 2, 1… herhalingen. Samen met jou, halen we er optimale resultaat uit.

Mochten de oefeningen in de Powerfit geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de Vacushaper dé uitkomst.

Personal trainer Eindhoven In Shape Afslankstudio

Personal coach Eindhoven

Training in een vacuümcabine

De Vacushaper is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt een slank bovenlichaam, maar hebt in verhouding vollere benen en/of billen. Je kunt trainen wat je wilt, zonder resultaat te halen. Dit komt bijna altijd door een slechte doorbloeding.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding. Op de Vacushaper fiets je op een hometrainer op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam. Wil je een intensievere training in onze personal training studio in Eindhoven? Je kunt de vacuümtraining ook volgen op een crosstrainer.

Personal trainer Eindhoven voor vrouwen

Onder begeleiding van je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio in Eindhoven volg je een totaalprogramma. Wij werken samen met jou aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding.

De personal coach bij In Shape gym is jouw stok achter de deur. Afvallen doen we samen! Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. Door de combinatie van beweging, voeding en begeleiding geeft gym studio In Shape een heel nieuwe invulling aan personal training in Eindhoven.

Personal training Eindhoven

Ladies only

En onze personal fitness studio’s in Eindhoven zijn speciaal voor vrouwen. That’s right, ladies only!

Jouw eigen personal trainer bij In Shape Afslankstudio

Je wordt bij het sporten in de warmte- en vacuümcabine begeleid door een personal coach van In Shape Afslankstudio. In de Powerfit is het belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Er zit dus altijd een personal trainer in Eindhoven bij om je te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? We leggen het je graag uit tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio.

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Omdat onze studio alleen voor vrouwen is, werken wij in ons team uitsluitend met vrouwelijke personal trainers. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Eindhoven is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen! En met 2 studio’s in Eindhoven is er altijd een gym bij jou in de buurt.

Personal fitness training in Eindhoven – Gratis intake

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als personal trainer in Eindhoven? Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 2 studio’s van In Shape Afslankstudio. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

Personal fitness Eindhoven

v.l.n.r. personal trainer in Eindhoven Virginia, Anja en Rachel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief