in shape afslankstudio

Diëtiste Geldrop

Dietiste Geldrop

De diëtiste voor Geldrop

Ben je op zoek naar een diëtiste in Geldrop? Dan ben jij op zoek naar hulp bij afvallen. De afslankcoaches van In Shape Afslankstudio helpen je niet alleen met een gezonder voedingspatroon, wij helpen je ook in beweging. Wij brengen 3 belangrijke elementen bij elkaar om gezond af te vallen: voeding, beweging onder persoonlijke begeleiding.

Een diëtist in Geldrop richt zich toch vooral op het veranderen van wat je eet. In Shape Afslankstudio begeleidt je naast voeding ook in beweging.

Sporten bij In Shape Afslankstudio

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt ervoor dat je meer plaatselijk afvalt: op de buik, billen en benen. Dat zijn juist te probleemzones waar je als vrouw juist wil afvallen. Je huid blijft glad en strak en tegelijk verbetert je conditie. Je sport onder begeleiding van een persoonlijke coach.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Afslanken Geldrop

Een diëtistenpraktijk in Geldrop zoeken

Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres als je wilt afvallen. Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. We werken met verschillende voedingsprogramma’s. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Want ieder mens is nu eenmaal anders.

Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je blijft normaal eten, maar maakt toch snelheid in afvallen. Kan dat? Vraag je je af. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar in afvallen met Slinc. En als iets motiveert, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Maar de begeleiding van onze afslankcoach houdt niet op als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald. Wij helpen je ook om je gewicht vast te houden. Wij ervaren dat veel vrouwen angst hebben om weer aan te komen. Op gewicht blijven houdt niet in dat je nooit iets meer mag. Nooit meer een stuk gebak, friet, chips of een wijntje. Dat is voor niemand leefbaar. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Afvallen Geldrop

Afvallen in Geldrop

Woon jij in Geldrop en wil je graag afvallen? Onze afslankcoaches staan voor je klaar. Een diëtist voor Geldrop is niet moeilijk te vinden, maar als je serieus met je gewicht aan de slag wilt, is het belangrijk dat je voeding en beweging met elkaar combineert. In Shape Afslankstudio biedt deze combinatie onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach. En ook handig om te weten: In Shape is ook geopend in de avond en op zaterdag.

De aangrenzende ligging van onze studio in Brandevoort (Helmond) is ideaal als je in Geldrop woont. Afslankcoach Barbara van der Meer begeleidt jou met voeding en sporten naar een gezonder en fitter leven. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Barbara legt je tijdens het gesprek uit wat wij voor jou kunnen betekenen en geeft een advies in welk beweging- en voedingsprogramma het beste bij jou past. Ze houdt hierbij rekening met jouw wensen en doelen.

Werk je in Eindhoven? We hebben in Eindhoven een studio in het Centrum, Blixembosch en in Meerhoven, dus altijd een studio bij jou in de buurt.

Dietist Geldrop

Afslankcoach Barbara van der Meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief