in shape afslankstudio

Diëtiste Geldrop

De diëtiste voor Geldrop

Ben je op zoek naar een diëtiste in Geldrop? Dan ben jij op zoek naar hulp bij afvallen. De afslankcoaches van In Shape Afslankstudio helpen je niet alleen met een gezonder voedingspatroon, wij helpen je ook in beweging. Wij brengen 3 belangrijke elementen bij elkaar om gezond af te vallen: voeding, beweging onder persoonlijke begeleiding. Een diëtist in Geldrop richt zich toch vooral op het veranderen van wat je eet. Wij begeleiden je naast voeding ook in beweging. Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je meer plaatselijk afvalt: op de buik, billen en benen. Dat zijn juist te probleemzones waar je als vrouw juist wil afvallen. Je huid blijft glad en strak en tegelijk verbetert je conditie. Je sport onder begeleiding in een warmte- of vacuümcabine.

dietiste Geldrop

Een diëtistenpraktijk in Geldrop zoeken

Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres als je wilt afvallen. Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. We werken met verschillende voedingsprogramma’s. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Want ieder mens is nu eenmaal anders. Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je eet normaal om de 2 tot 2,5 uur en valt als vrouw toch gemiddeld 1kg per week af. En als iets motiveert, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.

Maar onze begeleiding houdt niet op als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald. Wij helpen je ook om je gewicht vast te houden. Wij ervaren dat veel vrouwen angst hebben om weer aan te komen. Op gewicht blijven houdt niet in dat je nooit iets meer mag. Nooit meer een stuk gebak, friet, chips of een wijntje. Dat is voor niemand leefbaar. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Woon jij in Geldrop en wil je graag afvallen? Of je nu snel wilt afvallen of je wil buikvet verbranden, wij kunnen je helpen. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De afslankcoach legt je tijdens het gesprek uit wat wij voor jou kunnen betekenen en geeft een advies in welk beweging- en voedingsprogramma het beste bij jou past. Ze houdt hierbij rekening met jouw wensen en doelen.

slinc dietiste geldrop

Op zoek naar een diëtiste voor Geldrop

Een diëtist voor Geldrop is niet moeilijk te vinden, maar als je serieus met je gewicht aan de slag wilt, is het belangrijk dat je voeding en beweging met elkaar combineert. In Shape Afslankstudio biedt deze combinatie onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach. De aangrenzende ligging van onze studio in Brandevoort (Helmond) is ideaal als je in Geldrop woont. En ook handig om te weten: In Shape is ook geopend in de avond en op zaterdag. Werk je in Eindhoven? We hebben 3 studio’s in Eindhoven, dus altijd een studio bij jou in de buurt. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief